Skip to main content
ΔΙΕΘΝΗ
Συρία: Τουλάχιστον 8 νεκροί από αεροπορικές επιδρομές του συριακού στρατού
Συρία: Τουλάχιστον 8 νεκροί από αεροπορικές επιδρομές του συριακού στρατού
 clock 19:22 | 30/09/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι, μεταξύ αυτών και τέσσερα παιδιά, σκοτώθηκαν σήμερα στο Χαλέπι, στη βόρεια Συρία, όταν ελικόπτερα του συριακού στρατού έριξαν βαρέλια γεμάτα με εκρηκτικά σε μια περιοχή της πόλης που βρίσκεται υπό τον έλεγχο των ανταρτών.

Τα πλήγματα σημειώθηκαν στο βόρειο τμήμα του Χαλεπιού, μεταξύ των συνοικιών Σάχουρ και Σέιχ Χοντρ, και προκάλεσαν σημαντικές υλικές ζημιές μεταξύ αυτών και την κατάρρευση πολλών κτιρίων.

Μέλη της πολιτικής άμυνας βγήκαν στους δρόμους του Χαλεπιού και με χρησιμοποίησαν εκσκαφείς και τσάπες για να αναζητήσουν επιζώντες στα ερείπια, από τα οποία ανασύρθηκαν τουλάχιστον δύο παιδιά ζωντανά.

«Η επίθεση έγινε σήμερα το πρωί. Μπορείτε να μου δείξετε ένα μέλος του Ελεύθερου Συριακού Στρατού εδώ;», δήλωσε ένας επιζών, ο Τζιχάντ.

«Οι άνθρωποι εδώ είναι όλοι γυναίκες και παιδιά που κοιμόντουσαν», πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΜΠΕ

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis