Skip to main content
ΚΟΣΜΟΣ

Η Μόσχα δεν αποκλείει την τρομοκρατική ενέργεια στο Τουπόλεφ

tupolev-70.jpg
 clock 13:09 | 29/12/2016
writer icon newsroom ekriti.gr

Οι ρωσικές αρχές ανακοίνωσαν σήμερα ότι δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο η συντριβή του στρατιωτικού αεροσκάφους στη Μαύρη Θάλασσα την Κυριακή να ήταν αποτέλεσμα «τρομοκρατικής ενέργειας», ωστόσο αυτή είναι μόνο μία από τις θεωρίες που εξετάζονται.

«Δεν υπήρξε έκρηξη στο αεροσκάφος», δήλωσε ο Σεργκέι Μπαϊνέτοφ, επικεφαλής ασφάλειας πτήσεων της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας ο οποίος ηγείται της κυβερνητικής επιτροπής που διερευνά τη συντριβή του αεροσκάφους.

«Αλλά αυτό δεν είναι το μοναδικό είδος τρομοκρατικής ενέργειας. Θα μπορούσε να είναι οποιοδήποτε είδος μηχανικού προβλήματος, άρα δεν αποκλείουμε μια τρομοκρατική ενέργεια», δήλωσε ο Μπαϊνέτοφ.
 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis