Skip to main content
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΔΕΥΑΗ: Συνεχίζονται οι εργασίες τοποθέτησης κεντρικού αγωγού ύδρευσης
ΔΕΥΑΗ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
 clock 10:51 | 28/03/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

Συνεχίζονται από τη ΔΕΥΑΗ οι εργασίες για την τοποθέτηση κεντρικού αγωγού ύδρευσης σε περιοχές του Ατσαλένιου, νέου Κοιμητηρίου και ΕΛΜΕΠΑ, τη Δευτέρα 30 Μαρτίου έως και το Σάββατο 4 Απριλίου 2026.

Ειδικότερα σύμφωνα με την Δημοτική Επιχείρηση, εργασίες τοποθέτησης θα συνεχιστούν στην οδό Καστοριάς, από την συμβολή της με την οδό Αχέρωντος και για μήκος 300μ. με κατεύθυνση προς το νέο Κοιμητήριο, στην οδό Αλεξανδρείας  (από την συμβολή της με την Μηνά Γεωργιάδη έως την συμβολή της με την οδό Αναξαγόρα), στην περιοχή του Ατσαλένιου και στην οδό Ευαρέστου  (από την συμβολή της με την Ε.Ο Ηρακλείου - Μοιρών έως την συμβολή της με την οδό Ναρσή), στην περιοχή του ΕΛΜΕΠΑ.

Η ΔΕΥΑΗ ζητά την κατανόηση των δημοτών λόγω της αναγκαιότητας των παραπάνω εργασιών και επισημαίνει στους οδηγούς να συμβουλεύονται τις σημάνσεις που καθορίζουν τις πορείες των οχημάτων.

 

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΥΑΗ: Πάνω από 6 εκατ. κυβικά νερού στο φράγμα Αποσελέμη - Κανένα πρόβλημα με το νερό το 2026

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis