Την Πέμπτη (2/8) αναχωρεί η αποστολή του Ηροδότου για τη Νάουσα, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.
Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι συνεχίζονται οι εργασίες στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές αναχωρούν την Πέμπτη το βράδυ (02.08) για την Νάουσα όπου θα πραγματοποιηθεί το… χτίσιμο της ομάδας για τη σεζόν 2018-19, αλλά νωρίτερα έχει ξεκινήσει ένα άλλο, κυριολεκτικό χτίσιμο.
Το προπονητικό κέντρο του Ηροδότου στη Νέα Αλικαρνασσό αλλάζει και εκσυγχρονίζεται προκειμένου να προσφέρει ακόμα περισσότερες και μεγαλύτερες δυνατότητες στους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό και το ιατρικό τιμ. Η διαδικασία αποξήλωσης κι ανακατασκευής των αποδυτηρίων και η δημιουργία νέων χώρων είναι τα άμεσα σχέδια της Διοίκησης, ώστε όταν επιστρέψουν από το βασικό στάδιο προετοιμασίας να τα βρούνε όλα έτοιμα για τη νέα χρονιά».
Την Πέμπτη αναχωρεί για Νάουσα ο Ηρόδοτος
Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ