Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

TAEKWONDO ITF: Χρυσό και αργυρό μετάλλιο ο Ηρακλειώτης Ανδρέας Τζανίδης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΖΑΝΙΔΗΣ
 clock 07:27 | 08/05/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Πιστός στο ραντεβού με τα μετάλλια ήταν και φέτος ο Ανδρέας Τζανίδης, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TAEKWONDO ITF που διεξήχθη στο Ταλιν της Εσθονιας.
Ο Ηρακλειώτης πρωταθλητής ανέβηκε για 10η συνεχή χρόνια στο βάθρο των νικητών με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος κατακτώντας ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία Tul 3 Dan Ανδρών και το χρυσό στο ομαδικό Tul Ανδρών.

Image
ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΖΑΝΙΔΗΣ
Image
ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΖΑΝΙΔΗΣ

Παράλληλα συνέβαλλε και στην 2η θεση που κατέλαβε η εθνική ομάδα στην κορυφαία διοργάνωση.

Image
ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΖΑΝΙΔΗΣ

Ο Ανδρέας έκανε περήφανη την Κρήτη για μία ακόμη φορά με τη μεγάλη του διάκριση στο Ταλίν της Εσθονίας. Τα τελευταία χρόνια λόγω σπουδών ανήκει στο σύλλογο της Πολίχνης Θεσσαλονίκης, υπό την καθοδήγηση του εξαιρετικου ομοσπονδιακού προπονητή Μπάμπη Νικολαϊδη.

Image
ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΖΑΝΙΔΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΗ Γιούχτας και Εργοτέλης

Με τις ευλογίες του Ευγένιου στον τελικό ο ΟΦΗ

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis