Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Συνάντηση με τον Περέιρα για τη διαιτησία θα επιδιώξει ο ΠΑΟΚ
savvidis-suite.jpg
 clock 19:23 | 16/10/2017
writer icon newsroom ekriti.gr

Οι  άνθρωποι του ΠΑΟΚ αποφάσισαν να επιδιώξουν συνάντηση με τον αρχιδιαιτητή Μέλο Περέιρα προκειμένου να μεταφέρουν τις θέσεις της ομάδας για την διαιτησία.

Στην τηλεδιάσκεψη που είχε ο Ιβάν Σαββίδης με τους συνεργάτες του την Δευτέρα έγινε ένα απολογισμός για τις διαιτησίες τόσο στα παιχνίδια του «δικέφαλου του Βορρά» όσο και σε αυτά των υπόλοιπων ομάδων που διεκδικούν τον τίτλο. 

Έτσι αποφασίστηκε να γίνει μία προσπάθεια για συνάντηση με τον αρχιδιαιτητή, Μέλο Περέιρα, ώστε να του μεταφερθούν οι θέσεις των ανθρώπων της ομάδας.

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis