Κυριακή 8 ΔΕΚ 2019 11:13
 • Ηρακλειο
  15°C
 • Χανια
  17°C
 • Ρεθυμνο
  15°C
 • Λασιθι
  15°C
Ekriti.gr Logo

Συνάντηση Αυγενάκη - Αρναουτάκη για τις δράσεις στην Κρήτη

Συνάντηση Αυγενάκη - Αρναουτάκη για τις δράσεις στην Κρήτη

l_avgenakis_st_arnaoutakis_2.jpg

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, είχε σήμερα ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και συζήτησαν θέματα που αφορούν στην υλοποίηση σχετικών προγραμμάτων και δράσεων στο Νησί. 

Συμφώνησαν ότι ιδιαίτερη έμφαση πρέπει να δοθεί σε προγράμματα άθλησης για όλους, με στόχο την ευζωία και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Δεσμεύτηκαν, επίσης, ώστε να υπάρξει σύντομα και νέα επαφή τους, κατά την οποία θα αναλυθεί διεξοδικότερα ο τρόπος συνεργασίας τους, αποκρυσταλλώνοντας και δρομολογώντας τις απαραίτητες δράσεις, για την ενίσχυση του αθλητισμού στην Κρήτη.

Με το πέρας της συνάντησης με τον κ. Αρναουτάκη, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, δήλωσε:

l_avgenakis_st_arnaoutakis_1.jpg, by gpapadakis

"Η Κρήτη αποτελεί προτεραιότητα και τον οδηγό για όσα θέλουμε να εφαρμόσουμε σ' ολόκληρη τη χώρα. Μέσω των κοινών δράσεων με την Περιφέρεια, στοχεύουμε στη διαμόρφωση μιας νέας κουλτούρας, ώστε να γίνει συνείδηση ότι ο αθλητισμός αποτελεί βασικό κοινωνικό αγαθό. Δίνουμε έμφαση στην ενίσχυση του ερασιτεχνικού αθλητισμού και του αθλητισμού στις μικρές ηλικίες και εργαζόμαστε προκειμένου να γίνει προσιτός και εύκολα προσβάσιμος σε όλους".

Διαβάστε επίσης. . .

Με νίκες των πρωτοπόρων άνοιξε η αυλαία της 13ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λιγκ. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το...
Η Βίλεμ των Βαγγέλη Παυλίδη και Μάριου Βρουσάι έφυγε αλώβητη από την «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» με 2-0, υποχρεώνοντας τον...
Το επίσημο κανάλι της Δαμάστας Damasta FC TV παρουσίασε τα 22 γκολ που σημείωσε η πρωταθλήτρια χειμώνα, στο πρώτο μισό του...