Το τμήμα στίβου του ΟΦΗ, πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία Κ20, έδειξε τη δυναμική του και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16, που διεξήχθη στην Χαλκίδα.
Η αποστολή του ΟΦΗ κατέκτησε 1 χρυσό και 5 χάλκινα μετάλλια, έχοντας για μια ακόμη φορά εξαιρετική παρουσία.
"Το τμήμα στίβου του ΟΦΗ έδειξε στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ότι δεν έχει μόνο παρόν αλλά και μέλλον. Θα λέγαμε μάλιστα ότι το μέλλον διαγράφεται λαμπρό για τα ταλεντάκια μας!Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές!", αναφέρει στην ανακοίνωση του, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ.
Το πρωτάθλημα συνεχίζεται μέχρι σήμερα το βράδυ και δεν αποκλείεται οι μεγάλες επιδόσεις των αθλητών του ΟΦΗ, να συνεχιστούν.
Συγκεκριμένα, τα μετάλλια του ΟΦΗ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ16 στη Χαλκίδα:
-O Μιχάλης Σχοιναράκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο τετραπλούν, με καλύτερο άλμα στα 16.36 μέτρα.
-Η Αγγελική Καλαιτζάκη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, στον ακοντισμό με βολή στα 35.83 μέτρα.
-Η Παρασκευή Μακατουνάκη κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στα 150 μέτρα, με επίδοση στα 19.24.
-Η σκυταλοδρομία αγοριών στα 4Χ80μ (Λεονταράκης, Ασσαριώτης, Φωτεινάκης, Μετοχιανάκης) κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, με επίδοση 37.12.
-Η Χαρίκλεια Μακράκη στη δισκοβολία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με βολή στα 30.43 μέτρα.
Σημαντική επίδοση στο ακόντιο από την Ανδρονίκη Σωπασή με την 6η θέση στο ακόντιο και στην σφύρα κοριτσιών από την Καλαθάκη Αριάδνη (7η θέση) και ο Ανδρέας Μετοχιανάκης 7η θέση στα 150 μέτρα.