Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρεμιέρα με σπουδαια νίκη στην Ξάνθη για τον ΠΑΟ

pao.jpg
 clock 21:42 | 26/08/2018
writer icon newsroom ekriti.gr

Νικηφόρο ξεκίνημα για τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα της super League.
Οι "πράσινοι", που δεν είχαν πείσει στα φιλικά, έβγαλαν πολύ πάθος στην Ξάνθη και επικράτησαν με 1-0 της ακριτικής ομάδας, η οποία δεν έκανε αισθητή την παρουσία της. Το υπέροχο γκολ του Μπουζούκη στο 69' έκρινε το παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους να έχουν ευκαιρίες και για άλλα γκολ. 
Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχτηκε στο 90+9' του Τζουρίτσκοβιτς με απευθείας κόκκινη κάρτα. 
Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Κάρτες: Γέντρισεκ, Καμαρά - Ινσούα, Χατζηγιοβάννης, Μπουζούκης, Οικονόμου
Κόκκινη 90+9' Ντουρίσκοβιτς
Ξάνθη (Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης (84' Ορφανίδης), Φλίσκας, Κασάδο, Σιλά, Ντε Λούκας (56' Καντά), Καμαρά, Κίκε, Ντουρίτσκοβιτς, Γέντρισεκ, Κάστρο (46' Φασίδης).
Παναθηναϊκός (Δώνης): Διούδης, Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Κουλιμπαλί, Κουρμπέλης, Δώνης (74' Τσανδάρης), Ινσούα, Μπουζούκης (78' Στάικος), Χατζηγιοβάνης, Μουνιέ (88' Εμμανουηλίδης)

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis