Αθλητικά

Οριστική διακοπή στο ματς του Ηροδότου στην Αμαλιάδα-τι γράφει το φύλλο αγώνα

ksilo2.jpg

Οριστικά διεκόπη το παιχνίδι του Ηροδότου με τον Αστέρα Αμαλιάδας και η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες της ΕΠΟ.
Στο παιχνίδι σημειώθηκαν επεισόδια με φίλους των γηπεδούχων να τραυματίζουν παίκτες του Ηροδότου. 
Δείτε τι αναφέρει το φύλλο αγώνα αναλυτικά από το ματς του Ηροδότου με τον Αστέρα Αμαλιάδας.
Αναλυτικά:
Επειδή αντιλήφθηκα εκτός ομάδων, αγνώστων λοιπών στοιχείων ένας των οποίων όπως αντιληφθήκαμε χτύπησε τον δηλωθέντα προπονητή της ομάδας κ. Παπαμτθαιάκη στα πλευρά. Επιπλέον κινήθηκε απειλητικά εναντίον ποδοσφαιριστή του Ηροδότου χωρίς να διευκρινιστεί το πρόσωπο λόγω του πλήθους που υπήρχε. Στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής του Ηροδότου, Κασαπάκης μου ειπε ότι ο Φραγκουλάκη δεν ήταν δυνατό να έρθει λόγω της επίθεσης που δέχτηκε και ως εκ τούτου χρέη αρχηγού ανέλαβε αυτός που υπογράφει το φύλλο αγώνα. Επιπροσθέτως ο αρχηγός της φιλοξενούμενης ομάδας ανέφερε τραυματισμού του ποδοσφαιριστή Μωραϊτη και τον τραυματισμό του Παπαματθαιάκη και ότι η ομάδα βρίσκεται στα αποδυτήρια και οτι θα μεταφερθούν οι τραυματίες στο νοσοκομείο με το ΕΚΑΒ ενώ ο αρχηγός της γηπεδούχου ομάδας, Αρβανίτης μας ανάφερε τον τραυματισμό του Ντάβαρη από τον γυμναστή των φιλοξενούμενων. Επιπροσθέτως κλήθηκε ο γιατρός του αγώνα για να μας μεταφέρει για τους τραυματίες και αφού είχε όπως είπε εξετάσει τους τραυματίες μας αναφέρει παρουσία των δυο παρατηρητών του αγώνα τα εξής: A) Γα τον διερμηνέα της γηπεδούχου ομάδας κ. Ντάβαρη “αναφερόμενος τραυματισμός, θλαστικότητα οπιστωτια (πίσω από το αυτί) εκδορά δεξιά, απώλεια συνειδήσεως. Β' για τον Φραγκουλάκη αναφέρονται ζάλη από χτύπημα αντικειμένου στο κεφάλι χωρίς νευρολογικά συμπτώματα. Αναφέρει ότι έκανε εμετό με το χέρι χωρίς να μυρίζει το στομα γαστρικό περιεχόμεν. Χωρίς εμφανή εξωτερική κάκωση. Γ) Για τον ποδοσφαιριστή Μωραϊτη αναφερόμενος εμετός συνέπεια υπάρχουσας κάκωση δεξιο ιγμορίου αμεση πλήξη χωρίς νευρολικά συμπτώματα. Χω΄ρις να μρίζει το στόμα του γαστρικό περιερχόμενο. 
Ωστόσο από το ευρισκόμενο σύνολο ποδοσφαιριστών του Ηροδότο ένας παίκτης κινήθηκε στον αγωνιστικό χώρο πεσμένος και μετέπειτα ένα άτομα χτύπησε έναν αστυνομικό στο πρόσωπο. Στην προσπάθεια της αστυνομίας να τον πιάσει ενώ δεν αντιλήφθηκα το νούμερο από τη φανέλα του ποδοσφαιριστή το Ηροδότου, οι φιλοξενούμενοι αποχώρησαν συνοδεία αστυνομίας.
Από την αστυνομία ενημερώθηκαμε ότι το άτομο άγνωστων στοιχείων που χτύπησε αστυνομικό εντός αγωνιστικού χώρου συνελήφθ και επιπλέον ότι με ΕΚΑΒ διακομίσθηκαν για περατέρω εξετάσεις οι εξής: Ντάβαρης, Φραγκουλάκης, Ξυδάκης.
Κατόπιν των ανωτέρω διέκοψα οριστικά των α΄γωνα καθότι υπήρξε είσοδος ατόμων αγνώνω στοιχείων μη δηλουμενων στο παρον φύλλο αγώνα και τραυματισμός αξιοματούχου ομάδας, κ. Παπαματθαιάκη . Στο σημείο εκείν οτο σκορ ήταν 0-0 και το ενακτήριο λάκτισμα του β' ημιχρονου θα εκτελούνται από τη φιλοξενούμενη ομάδα του Ηροδότου. Περίπου ώρα 21.00 ο ιατρός του αγώνα προσήλθε αυτοβούλως στα αποδυτήρια των διαιτηών και μου παρέδωσε την ιατρική έκθεση η οποία αποτελείται από 4 σελίδς και επισυνάπτεται στο παρόν φύλλο αγώνα.

Αθλητικά

Μάγκεντ Σάμι: «Θα χάσω το ενδιαφέρον μου για τον Εργοτέλη αν...»

Σαμι Ταουσιάνης

Παρουσία του μεγαλομετόχου του Εργοτέλη, Μάγκεντ Σάμι συζητήθηκε τη Δευτέρα (17/05) στο Διαιτητικό Δικαστήριο η αίτηση επιβολής ποινών του Ηλία Αναστασάκου. Ο βετεράνος επιθετικός διεκδικεί οφειλές από την προηγούμενη ΠΑΕ και συγκεκριμένα από τη θητεία του στους Κιτρινόμαυρους τη σεζόν 2013-14. Οφειλές τις οποίες ο Αιγύπτιος ιδιοκτήτης δεν γνωρίζει, αφού όπως είπε: «Επένδυσα στον Εργοτέλη, γιατί δεν είχε χρέη. Θα χάσω το ενδιαφέρον μου αν επιδικαστεί το ποσό που ζητείται...».

Ο νομικός της ΠΑΕ Εργοτέλης, Χάρης Γρηγορίου προσκόμισε ένορκες βεβαιώσεις των συνεκκαθαριστών της προηγούμενης ΠΑΕ Εργοτέλης Διεθνής Ένωση και τόνισε ότι έχουν πληρώσει τις 140 από τις 480 χιλιάδες ευρώ από προσφυγών. «Από το 2013-14, οπότε ο Αναστασάκος είχε συμβόλαιο δεν έγινε καμία πράξη εκτέλεσης ή αναγγελία στην εκκαθάριση, καμία αγωγή ή μήνυση κατά των Παπουτσάκη, Δασκαλάκη.», είπε και συνέχισε:

«Ο Σάμι το 2017 θέλει ν' αγοράσει τον ΟΦΗ και δεν το κάνει λόγω οφειλών. Έχει μία νοικουρεμένη ομάδα στην Αίγυπτο και πήρε ειδική άδεια μεγαλομετόχου από την ΕΕΑ γιατί είχε βεβαιώσεις λογιστών, δικηγόρων και πραγματογνωμόνων ότι δεν υπάρχουν οφειλές. Η ΠΑΕ έχει διαφορετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά ως προς την εικόνα. Διαφορετικό σήμα, αλλού τα γραφεία, τριμελές ΔΣ, καμία σχέση μετοχικά ή διοικητικά με την προηγούμενη. Κοινό χαρακτηριστικό το Παγκρήτιο το οποίο είναι Δημόσιο Ακίνητο και το μισθώνουν 11 ομάδες.

Ο ΠΣΑΠ βεβαίωσε τον Ιανουάριο ότι δεν υπάρχει καμία απαίτηση. Ο Σάμι δεν γνωρίζει ούτε κατ' όψιν τον Αναστασάκο. Από τον Αύγουστο του 2017 δεν έγινε καμία όχληση. Πρόκειται για καταχρηστική, πολυετή αδράνεια δικαιούχου. Κρίθηκαν καταχρηστικές προσφυγές των Αιγάλεω, Ιωνικού για έναν χρόνο. Η υπόθεση Κύργια κρίθηκε καταχρηστική... Συμβόλαιο με τον Άρη το 2013-14, απόφαση το 2015, νέα ΠΑΕ το 2017».

Ο Σάμι, ο οποίος συνοδευτόταν από τον αντιπρόεδρο Γιώργο Τουτζάρη κατέθεσε:

«Το 2017 προσκλήθηκα από τον ΟΦΗ, γιατί έψαχναν επενδυτή. Πρόκειται για μία δημοφιλής ομάδα με πολλούς οπαδούς. Ανακάλυψα ότι είχε αρκετά χέη. Μου είπαν τότε ότι ο Εργοτέλης δεν είχε και έτσι επένδυσα εκεί». Σε ερώτηση του Γρηγορίου τι θα κάνει αν η συγκεκριμένη προσφυγή ευδοκιμήσει και από τη στιγμή που ακολουθούν άλλες 12, απάντησε: «Θα χάσω το ενδιαφέρον μου. Έκανα ό,τι μου είπαν. Δικηγόροι μου είπαν ότι δεν υπάρχουν χρέη. Δεν θα είναι δίκαιο να συμμετέχω...».

Η νομικός, Δόξα Τσαγκαράκη τόνισε μεταξύ άλλων ότι η πρώτη φορά που η ΠΑΕ έλαβε γνώση για την προσφυγή Αναστασάκου ήταν έξι χρόνια μετά την πρώτη, τον Μάρτιο του 2021 και επανέλαβε ότι αυτή είναι καταχρηστική.

Πηγή: footballleaguenews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Ενωση Ιατρών του Τόκιο ζητά την ακύρωση τους

Μπούσης: ''Η κατασκευή γηπέδου η νέα μας πρόκληση''(video)