Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, η οποία όπως και η προηγούμενη καλύφθηκε εξ' ολοκλήρου από τον Μιχάλη Μπούση. Ο ιδιοκτήτης και διοικητικός ηγέτης του συλλόγου θα βάλει 2,6 εκατομμύρια ευρώ, για να καλυφθεί το οικονομικό άνοιγμα.
Πρόκειται για την τρίτη αύξηση Μ.Κ μέσα στην τελευταία διετία, καθώς είχαν προηγηθει αυτές του Μαρτίου 2023 (1,9 εκ.ευρώ) και του Φεβρουαρίου του 2024 (1,7 εκ.ευρώ). Συνολικά την τελευταία διετία ο Μιχαλης Μπούσης εχει βάλει 6,2 εκ.ευρώ ενω το συνολικό ποσό επένδυσης από το 2018 που ανέλαβε τον ΟΦΗ πλησιάζει τα 20 εκ.ευρώ.
«Ολοκληρώθηκε η έκτακτη Γ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, η οποία έλαβε χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του “Θ. Βαρδινογιάννης”.
Μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης ήταν η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ποσού ύψους 2.619.600 ευρώ με έκδοση 87.320 νέων μετοχών ονομαστικής αξίας 30,00 Ευρώ η μία.
Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου καλύφθηκε εξ’ ολοκλήρου από τον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, κ. Μιχάλη Μπούση.
Το παραπάνω θέμα εγκρίθηκε από την πλειοψηφία των μετόχων της Γ.Σ.», αναφέρει η ενημέρωση του ΟΦΗ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Champions League: Τελικοί πρόκρισης για Ρεάλ και Παρί Σεν Ζερμέν - Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής
Athens Kallithea - Λεβαδειακός 2-4: Τεράστια νίκη με ολική ανατροπή! (vid)-Η Βαθμολογία