Αθλητικά

Ο Ερασιτέχνης Εργοτέλης ενημέρωσε Αυγενάκη

ergo-aygenakis.jpg

Αντιπροσωπεία του Ερασιτέχνη Εργοτέλη επισκέφτηκε σήμερα στο γραφείο του τον Λευτέρη Αυγενάκη, με τις δύο πλευρές να συζητούν σε καλό κλίμα.

Εκ μέρος του ηρακλειώτικου συλλόγου, το «παρών» έδωσαν ο Πρόεδρος Γιώργος Στειακάκης, ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Μπροκαλάκης και το Μέλος του ΔΣ Σπύρος Δανδαρης.

Η σχετική ενημέρωση των «κιτρινόμαυρων»: «Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη είχε αντιπροσωπεία της διοίκησης του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ.
Η συνάντηση έγινε στο πολιτικό γραφείο του κ. Αυγενάκη στο Ηράκλειο και ήταν η πρώτη από τη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του ως Υφυπουργός.
Ο κ. Αυγενάκης ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα για συνάντηση που είχε από τους διοικούντες τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ, οι οποίο και αρχικά τον συνεχάρησαν για την ανάληψη των καθηκόντων του και του ευχήθηκαν επιτυχία στο έργο του.
Εκ μέρους του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος Γιώργος Στειακάκης, ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Μπροκαλάκης και το Μέλος του ΔΣ Σπύρος Δανδαρης, οι οποίοι και ενημέρωσαν τον Υφυπουργό για θέματα που αφορούν τον σύλλογο, αλλά και εν γένει τον τοπικό αθλητισμό».

Αθλητικά

Αναβλήθηκαν και οι Μεσογειακοί Αγώνες

Μεσογειακοί Αγώνες

Η Διεθνής Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων και η Κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Αλγερίας αποφάσισαν από κοινού να αναβάλουν για έναν χρόνο τους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν, οι οποίοι αντί για το 2021, θα διεξαχθούν το 2022, ύστερα από αίτημα της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων.

Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη μετά από διαβουλεύσεις και λεπτομερή αξιολόγηση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί παγκοσμίως από τον κορωνοϊό. Ο φόβος πως η διοργάνωση θα αποδυναμωθεί σημαντικά, καθώς θα πέσει πάνω στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έφερε τη σύμφωνη γνώμη όλων των πλευρών, να μετατεθούν για το 2022. Οι διοργανωτές τόνισαν πως η αλλαγή έγινε με στόχο την αναβάθμιση της διοργάνωσης, αλλά να εξασφαλιστεί και η προετοιμασία των αθλητών που θα συμμετάσχουν σε αυτήν, κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι ακριβείς ημερομηνίες της διεξαγωγής των 19ων Μεσογειακών Αγώνων, το 2022, στο Οράν της Αλγερίας, θα γίνουν γνωστές το επόμενο διάστημα.