Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Δελφάκης θα αποφασίσει για τη σέντρα στο Πανθρακικός- Ολυμπιακός

Ο Δελφάκης θα αποφασίσει για τη σέντρα στο Πανθρακικός- Ολυμπιακός
 clock 13:03 | 07/03/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα (7/3) τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, για την 27η αγωνιστική της Super League.

Όμως ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου του Πανθρακικού είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση λόγω της έντονης βροχόπτωσης των τελευταίων ημερών στην πόλη.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «gazzeta.gr», που ήρθε σε επικοινωνία με ανθρώπους της Super League, τους επιβεβαίωσαν πως είναι στο χέρι του διαιτητή να αποφασίσει αν θα γίνει η σέντρα του ματς.

Έτσι αναμένεται, ο διαιτητής της αναμέτρησης Δελφάκης, να εξετάσει τον αγωνιστικό χώρο και αν κρίνει ότι είναι κατάλληλος για να γίνει ποδοσφαιρικός αγώνας και να μην κινδυνεύει η υγεία των παικτών, τότε θα διεξαχθεί κανονικά ματς. 

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis