O Ντιντιέ Ντρογμπά σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσει το ποδόσφαιρο, τονίζοντας ότι έχει πάρει την απόφαση του και η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος δεν είναι η τελευταία του.
«Ναι, έχω πάρει την απόφαση μου», απάντησε σε σχετική ερώτηση και πρόσθεσε: «Όχι δεν είναι η τελευταία μου σεζόν». Ωστόσο, δεν αποκάλυψε περισσότερα, για το αν πρόκειται να ανανεωθεί η συνεργασία του με την Τσέλσι.
Ο Ιβοριανός επιθετικός συνέχισε λέγοντας: «Είναι δύσκολο όταν δεν παίζεις για αρκετό καιρό και μετά σου λένε ότι πρέπει να παίξεις σε ένα τόσο ζόρικο παιχνίδι. Πάντα όμως προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Όποτε με χρειάζεται η ομάδα και μου λέει ο προπονητής να μπαίνω στο γήπεδο, θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ».
Ο Ζοσέ Μουρίνιο σχολιάζοντας για τον Ντρογκμπά είπε: «Πρέπει να το σκεφτούμε, να μιλήσουμε μαζί του και να δούμε τι θέλει και ο ίδιος. Έχουμε να κάνουμε αρκετές συζητήσεις, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα. Δεν ξέρω αν θέλει και αυτός», είπε αρχικά και είπε επίσης, δείχνοντας για άλλη μια φορά το πόσο σέβεται τον 37χρονο φορ: «Υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της καριέρας τους αποκτούν το δικαίωμα και τη δύναμη να παίρνουν αποφάσεις και να μην περιμένουν από άλλους να πάρουν αποφάσεις για τους ίδιους. Με αυτά που έχει κάνει για την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται σε περίοπτη θέση».
O Ντρογκμπά στην τρέχουσα σεζόν μετράει 23 συμμετοχές στην Premier League (τρία γκολ, δυο ασίστ), πέντε στο Τσάμπιονς Λιγκ (δύο γκολ, μια ασίστ), δύο στο Κύπελλο, πέντε στο Λιγκ Καπ (πέντε γκολ, μια ασίστ). Οι περισσότερες από τις εμφανίσεις του είναι ως αλλαγή.