Αθλητικά

Νέοι led πίνακες στο κλειστό γυμναστήριο Λίντο του ΕΑΚΗ

ΕΑΚΗ

αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του ΕΑΚΗ ήταν, είναι και θα παραμείνει πρωταρχικός στόχος για τη Διοίκησή μας", τονίζει σε ανακοίνωσή της η Διοικούσα Επιτροπή Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου.

"Στα σωματεία που δραστηριοποιούνται στο κλειστό γυμναστήριο Λίντο δεσμευτήκαμε την αντικατάστασή των ηλεκτρονικών πινάκων.Το κάναμε πράξη και αυτό! Από σήμερα 2 νέοι Led πίνακες θα δείχνουν τα νικηφόρα αποτελέσματα των ομάδων μας. Δημιουργούμε το ΕΑΚΗ της νέας εποχής", καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

Αθλητικά

Νάπολι: Ονόμασε «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» το «Σαν Πάολο»

maradoa.jpg

Στη μνήμη του ποδοσφαιριστή που άλλαξε την ιστορία της ομάδας και της πόλης γενικότερα, το «Σαν Πάολο» μετονομάστηκε και επισήμως σε «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα».

Με αυτό τον τρόπο η Νάπολι αποφάσισε να τιμήσει τον θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Ντιέγκο  Μαραντόνα ,ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή πριν από 9 ημέρες από ανακοπή καρδιάς βυθίζοντας στην θλίψη τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Ύστερα από ψήφισμα που εγκρίθηκε την Παρασκευή (4/12), η φυσική έδρα των «παρτενοπέϊ» θα ονομάζεται στο εξής «Στάδιο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα».

Το ψήφισμα, το οποίο έθεσε στη διαδικασία ο δήμαρχος της πόλης Λουίτζι ντε Ματζίστρις και η σύμβουλος για την τοπωνυμία Αλεσάντρα Κλεμέντε, υπογράφηκε από το σύνολο του δημοτικού συμβουλίου στη διάρκεια της συνεδρίασης στο "Palazzo San Giacomo".