Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

NBΑ: Νίκη των Μπακς χωρίς Γιάννη-Λίλαρντ στο Σικάγο

Μπακς
 clock 08:27 | 24/12/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Οι Μπακς έπαιξαν στο Σικάγο χωρίς τους Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ στο Σικάγο, αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να πάρουν μία άνετη νίκη με 112-91, δείχνοντας ότι συνεχίζουν να ανεβαίνουν.

Οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ ήταν τραυματίες, οι Μπακς όμως δεν είχαν όρεξη να μπλέξουν στο Σικάγο. Έδειξαν έτσι από νωρίς τις προθέσεις τους και στηριζόμενοι στην άμυνά τους πήραν την νίκη με 91-112.

Το Μιλγουόκι μπήκε με το πόδι στο γκάζι και ξέφυγε με 17-33 στην πρώτη περίοδο κι έκτοτε συνέχισε στο ίδιο τέμπο, έφτασε ακόμα και στο +25 και έκανε περίπατο στην "Πόλη των Ανέμων", σημειώνοντας την 2η σερί νίκη του.

Στο 16-12 (11-4 εντός, 5-8 εκτός) των Μπακς, που είδαν τον Κρίς Μίντλετον να σημειώνει 21 πόντους (season high), με τον Μπρουκ Λόπεζ να προσθέτει άλλος 21 πόντους και τον Μπόμπι Πόρτις 19 πόντους, 13 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Στο 13-17 έπεσαν οι Μπουλς (4-11 εντός, 9-6 εκτός), που είχαν για πρώτο σκόρερ τον Νίκολα Βούτσεβιτς με 17 πόντους και 12 ριμπάουντ, με τον Ζακ ΛαΒίν να προσθέτει 14 πόντους και τον Πάτρικ Γουίλιαμς 13 πόντους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βαθμολογία UEFA: Η Ελλάδα πλησιάζει την Αυστρία και την 11η θέση

Φορτούνης: «Ποτέ μη λες ποτέ για την Εθνική, έχω μιλήσει πολύ με τον κ. Γιοβάνοβιτς»

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis