Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, η Επιτροπή Κυπέλλου ΕΠΣΗ και ο Δήμος Χερσονήσου, θα πραγματοποιήσουν την κλήρωση του 4ου Final Four την Τετάρτη του Πάσχα 23 Απριλίου. Η εκδήλωση, που θα έχει εορταστικό χαρακτήρα, θα πραγματοποιηθεί στις 8.00 το βράδυ, στο ξενοδοχείο Cactus Beach στην Σταλίδα και στο εστιατόριο του, Paradise. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν οι τέσσερις φιναλίστ του Final Four και ειδικότερα, τα σωματεία Γιούχτας, Εργοτέλης, ΠΟΑκαι Χαραυγή.
Στην κλήρωση που θα διενεργηθεί, θα αναδειχθούν τα δύο ζευγάρια των ημιτελικών. Στη διάρκεια της κλήρωσης παράλληλα, θα καθοριστεί και σε ποιο γήπεδο, εκ των γηπέδων Μοχού και Χερσονήσου, θα αγωνιστεί κάθε ζευγάρι του ημιτελικού την Τετάρτη 7 Μαΐου, προκειμένου να διεκδικήσει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της Κυριακής 11 Μαΐου, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Στάδιο των Μαλίων.
«Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να φιλοξενούμε στον Δήμο μας το τέταρτο Final Four του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, που πλέον αποτελεί θεσμό για το τοπικό ποδόσφαιρο και τον τοπικό αθλητισμό» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Χερσονήσου κ. Ζαχαρίας Δοξαστάκης και πρόσθεσε:
«Η ΕΠΣΗ πραγματοποιεί μια μεγάλη προσπάθεια αναβάθμισης του αθλητισμού κι αυτή την προσπάθεια συγχαίρουμε, αλλά και στηρίζουμε με όποιο τρόπο μπορούμε. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που τα γήπεδα μας σε Μάλια, Μοχό και Χερσόνησο θα υποδεχθούν τις καλύτερες ομάδες της φετινής περιόδου και είμαστε βέβαιοι ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί και θα στηρίξει έμπρακτα, αυτή την τόσο σημαντική διοργάνωση, στην οποία και τον καλούμε».