Αθλητικά

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΗ: Άνετα πέρασε ο ΠΟΑ

anthestion.jpg

Ημέρα Κυπέλλου ΕΠΣΗ ήταν η σημερινή με πέντε αναμετρήσεις στο πλαίσιο της πρώτης φάσης της φετινής διοργάνωσης.

Ο περσινός Κυπελλούχος ΠΟΑ ήταν το ακλόνητο φαβορί στην αναμέτρηση με την Βόνη στο γήπεδο των Αγ.Παρασκιών και το επιβεβαίωσε με σκορ 4-0. Για τον ΠΟΑ δύο γκολ έβαλε ο Καϊμακαμούδης και από ένα οι Λέκκας και Μανουσάκης.
Ματς με γκολ και θέαμα έγινε στο Θραψανό, όπου σημειώθηκαν 9 τέρματα, με τον Ανθεστίωνα να επικρατεί στην παράταση με 5-4 της ΑΕΚ (3-3 η κανονική διάρκεια).

Αποτελέσματα
ΒΟΝΗ - Π.Ο.Α.  ..................................0-4
ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ - Α.Ε.ΚΑΤΣΑΜΠΑ..........5-4παρ. (3-3κ.α.)
ΓΙΟΥΧΤΑΣ 2010 - ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ..........4-3
ΔΑΦΝΕΣ - ΝΕΟΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ  .............4-5πεν. (0-0κ.α.)           
ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΠ. - ΠΑΟ ΔΕΙΛΙΝΩΝ ......0-5

Αθλητικά

Αναβλήθηκαν και οι Μεσογειακοί Αγώνες

Μεσογειακοί Αγώνες

Η Διεθνής Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων και η Κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Αλγερίας αποφάσισαν από κοινού να αναβάλουν για έναν χρόνο τους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν, οι οποίοι αντί για το 2021, θα διεξαχθούν το 2022, ύστερα από αίτημα της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων.

Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη μετά από διαβουλεύσεις και λεπτομερή αξιολόγηση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί παγκοσμίως από τον κορωνοϊό. Ο φόβος πως η διοργάνωση θα αποδυναμωθεί σημαντικά, καθώς θα πέσει πάνω στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έφερε τη σύμφωνη γνώμη όλων των πλευρών, να μετατεθούν για το 2022. Οι διοργανωτές τόνισαν πως η αλλαγή έγινε με στόχο την αναβάθμιση της διοργάνωσης, αλλά να εξασφαλιστεί και η προετοιμασία των αθλητών που θα συμμετάσχουν σε αυτήν, κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι ακριβείς ημερομηνίες της διεξαγωγής των 19ων Μεσογειακών Αγώνων, το 2022, στο Οράν της Αλγερίας, θα γίνουν γνωστές το επόμενο διάστημα.