Αθλητικά

ΚΟΕ: Απαλλαγή των γονέων από το παράβολο συμμετοχής σε πρωταθλήματα

venizeleia_kolymvisis-31.jpg

Την απαλλαγή των σωματείων-μελών της (στην ουσία οι γονείς αφού σε αυτούς πέφτει το βάρος)από την καταβολή παραβόλου συμμετοχής στα πρωταθλήματα, ως το τέλος του χρόνου, καθώς και τη δραστική μείωση των παραβόλων εγγραφών-μεταγραφών για την επόμενη χρονιά, αποφάσισε η ΚΟΕ, μετά τη σημερινή (27/4) συνεδρίαση της εκτελεστικής της επιτροπής. Με τον τρόπο αυτό, η κολυμβητική ομοσπονδία προσπαθεί να στηρίξει τα σωματεία, που έχουν δεχθεί βαρύτατο πλήγμα από την αναστολή της λειτουργίας τους, λόγω των έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας. Στην ανακοίνωση της ΚΟΕ, πάντως, υπογραμμίζεται ότι, προϋπόθεση για την υλοποίηση των μέτρων ανακούφισης, είναι να παραμείνει ο προϋπολογισμός του 2020 τουλάχιστον στα ίδια επίπεδα με την προηγούμενη χρονιά.
Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας:
«Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΕ, στη σημερινή της συνεδρίαση (27/4), συνεκτιμώντας την δεινή θέση στην οποία έχουν περιέλθει τα σωματεία-μέλη της, λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού COVID-19 (κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις, αναστολή αγωνιστικών και προπονητικών δραστηριοτήτων, έξοδα λειτουργίας τους κ.λπ.), αποφάσισε, η Ομοσπονδία, να συνδράμει την προσπάθειά τους με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες της.
Έτσι και εφόσον ο προϋπολογισμός της για το 2020 παραμείνει τουλάχιστον στα επίπεδα του 2019, τα σωματεία ΔΕΝ θα καταβάλουν ΚΑΝΕΝΑ παράβολο συμμετοχής σε όλες τις διοργανώσεις όλων των αθλημάτων της, όπου θα συμμετάσχουν, ως το τέλος του χρόνου.
Επί πλέον, η ΚΟΕ ανακοινώνει ότι, εφόσον τα οικονομικά της το επιτρέψουν, είναι αποφασισμένη να μειώσει δραστικά τα παράβολα εγγραφών και μετεγγραφών σ' όλα τα αθλήματά της, για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο (2020-21).
Η ΚΟΕ, σε κάθε περίπτωση, δηλώνει ότι, στέκεται αρωγός των σωματείων μελών της, των κυττάρων άλλωστε του ερασιτεχνικού αθλητισμού, τις κυψέλες παραγωγής των νέων γενεών αθλητών και αθλητριών των αθλημάτων της, στην κατεύθυνση στήριξης των προσπαθειών τους, μέσα στη δίνη της κρίσης που έχει επιφέρει η πανδημία με την αναστολή κάθε αγωνιστικής και προπονητικής δραστηριότητας.
Η ΚΟΕ με υπευθυνότητα και έγκαιρα, από την πρώτη στιγμή που ενέσκυψε στη χώρα μας η πανδημία του COVID-19, έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα και τις αποφάσεις που απαιτούνταν, για την προστασία και στήριξη τόσο των αθλητών / τριών της, όσο και των σωματείων-μελών της».

Αθλητικά

Στην Ακρόπολη «αγκαλιά» με το τρόπαιο του ΝΒΑ η οικογένεια Αντετοκούνμπο

Γιάννης Αντετοκούμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επισκέφθηκε την Ακρόπολη, έχοντας αγκαλιά το τρόπαιο του πρωταθλητή ΝΒΑ, αλλά και αυτό του MVP των τελικών.

Τον Greek Freak συνόδευσαν τα αδέρφια του Θανάσης και Κώστας Αντετοκούνμπο, όπως και η μητέρα του Βερόνικα μαζί με τον μάνατζερ του, Γιώργο Πάνου, με τους Έλληνες διεθνείς να γίνονται πόλος έλξης για τους τουρίστες στο Ιερό Βράχο της ΑΘήνας.

Για ακόμη μία φορά ο Giannis κατάφερε να διαφημίσει με τον καλύτερο τρόπο την Ελλάδα, καθώς λογαριασμοί κυρίως Αμερικανών τουριστών που βρίσκονται στη χώρα μας και απαθανάτισαν τον πρωταθλητή του ΝΒΑ με τους Μιλγουόκι Μπακς, έχουν ήδη αρχίσει να «μοιράζουν» τα... πειστήρια των φωτογραφιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γ. Αντετοκούνμπο: Το παγκόσμιο είδωλο