Αθλητικά

Η αποστολή του ΟΦΗ με τον Πανσερραϊκό

ofarapanserraikos.jpg

Με προπόνηση που έκανε την Κυριακή (29/10) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, για το παιχνίδι της πρεμιέρας της Stoiximan Football league με τον Πανσερραικό στις Σέρρες (Δευτέρα 30/10, 3μμ).

Ο Μανόλης Παπαστεριανός δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και τελικά έμεινε εκτός αποστολής.

Στην αποστολή του ΟΦΗ επιστρέφει ο Δημήτρης Μάνος, ο οποίος εξέτισε την ποινή που κουβαλούσε απο πέρσι στο παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Για το παιχνίδι με τον Πανσερραικό, ο Νίκος Παπαδόπουλος, επέλεξε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Σιώπης, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Ρούσσος, Νάστος, Χαντί, Μάρτος, Πουρτουλίδης, Οικονόμου, Μάνος, Ογκμποε, Κουσκουνάς, Λεάλ, Oρτέγκα, Κουτσιανικούλης .

Εκτός έμειναν οι Παπαστεριανός, Περογαμβράκης, Μονιάκης, που είναι τραυματίες και οι Παναγιώτου, Φαζός,  Μπολάκης, Πλευράκης, Κοντογιάννης,Παπατόλιος.
Η αποστολή του ΟΦΗ, αναχώρησε αεροπορικώς μέσω Χανίων, νωρίς το απόγευμα, για τη Θεσσαλονίκη και απο εκεί οδικώς με θα μεταβεί στις Σέρρες για το παιχνίδι.

Αθλητικά

Γ' Εθνική: Σέντρα στις 28 Μαρτίου, τι θα ισχύσει για άνοδο και υποβιβασμό

Γ ΕΘΝΙΚΗ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ στη  συνεδρίαση της, ενέκρινε την εισήγηση της Επιτροπής Διοργανώσεων για επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής την Κυριακή 28 Μαρτίου.

Αποφάσισε να διεξαχθεί μόνο ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος και οι ομάδες θα ξεκινήσουν από την αγωνιστική που είχαν σταματήσει στις αρχές Νοεμβρίου και με την βαθμολογία που είχαν μέχρι την διακοπή. Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή οι 129 από τις 136 ομάδες της κατηγορίας.

Οι δέκα πρωταθλητές των ισάριθμων ομίλων, θα χωριστούν σε δύο γκρουπ (Βορράς και Νόττος) και θα δώσουν από τέσσερις μονούς αγώνες, μετά από κλήρωση. Οι δύο πρώτες ομάδες από τα ισάριθμα γκρουπ (συνολικά 4) θα σφραγίσουν το εισιτήριο της ανόδου για τη μεγαλύτερη κατηγορία.

Όσον αφορά τον υποβιβασμό θα ισχύσουν τα παρακάτω:

Στους ομίλους 1ο και(Κρήτη) 10ο (16 ομάδες),θα παραμείνουν από την 2η θέση έως και την 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι ομάδες που θα καταλαμβάνουν από την 11η θέση και κάτω, θα υποβιβαστούν στην Α ́ Κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος της οικείας ΕΠΣ[συνολικά έξι (6) ομάδες

Στους ομίλους 2ο και 3ο (15 ομάδες),θα παραμείνουν από την 2η θέση έως και την 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι ομάδες που θα καταλαμβάνουν από την 10η θέση και κάτω, θα υποβιβαστούν στην Α ́ Κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος της οικείας ΕΠΣ[συνολικά έξι (6) ομάδες].

Οχτώ συνολικά αποχωρήσεις στη Γ’ Εθνική

Στους ομίλους 4ο και 6ο (11 ομάδες),θα παραμείνουν από την 2η θέση έως και την 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι ομάδες που θα καταλαμβάνουν από την 9η θέση και κάτω, θα υποβιβαστούν στην Α ́ Κατηγορία του τοπικού ρωταθλήματος της οικείας ΕΠΣ[συνολικά τρείς (3) ομάδες].

Στον 5ο όμιλο (14 ομάδες), θα παραμείνουν από την 2η θέση έως και την 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι ομάδες που θα καταλαμβάνουν από την 9η θέση και κάτω, θα υποβιβαστούν στην Α ́ Κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος της οικείας ΕΠΣ[συνολικά έξι (6) ομάδες].

Στους ομίλους 7ο και 9ο (13 ομάδες), θα παραμείνουν από την 2η θέση έως και την 8ηη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι ομάδες που θα καταλαμβάνουν από την 9η θέση και κάτω, θα υποβιβαστούν στην Α ́ Κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος της οικείας ΕΠΣ[συνολικά πέντε (5) ομάδες].

Στον 8ο όμιλο (12 ομάδες), θα παραμείνουν από την 2η θέση έως και την 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι ομάδες που θα καταλαμβάνουν από την 9η θέση και κάτω, θα υποβιβαστούν στην Α ́ Κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος της οικείας ΕΠΣ[συνολικά τέσσερις (4) ομάδες].

#Αυτές είναι οι ομάδες που δε δήλωσαν συμμετοχή στους ομίλους της Γ' Εθνικής. Οι τέσσερις εξ αυτών προέρχονται από τον Κρητικό όμιλο.

Αναλυτικά:

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – 1ος όμιλος – ΕΠΣ Έβρου

Μακεδονικός Φούφα – 3ος όμιλος – ΕΠΣ Κοζάνης

Οπούντιος Μαρτίνου – 4ος όμιλος – ΕΠΣ Φθιώτιδας

ΟΦ Αγίου Ματθαίου – 5ος όμιλος – ΕΠΣ Κέρκυρας

Άρης Ρεθύμνου – 10ος όμιλος – ΕΠΣ Ρεθύμνου

ΑΕ Νεάπολης – 10ος όμιλος – ΕΠΣ Λασιθίου

Γιούχτας – 10ος όμιλος – ΕΠΣ Ηρακλείου

Δαμάστα – 10ος όμιλος – ΕΠΣ Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΣΑΤ: Στηρίζει τους αθλητές και ζητά να ανοίξουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις

Επιστολή διαμαρτυρίας αθλητών σε Μητσοτάκη-Αυγενάκη: "Παίζετε με τις ζωές και την καριέρα μας"