Αθλητικά

Γ. Σαμαράς: “Να μεγαλώνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο το όνομα του ΟΦΗ”

samaras.jpg

Ο Γιώργος Σαμαράς(Α΄ Αντιπρόεδρος και Εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ) δεν συνηθίζει να δίνει συνεντεύξεις ούτε μνα μιλάει πολύ. Προτιμάει όπως και οι υπόλοιποι στον ΟΦΗ να «μιλούν» με τις πράξεις τους. Σήμερα ωστόσο έκανε μια εξαίρεση και απαντάει σε τρία ερωτήματα της  εφημερίδας «ΠΑΤΡΙΣ» με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός χρόνου στο τιμόνι του ΟΦΗ από τον Μιχάλη Μπούση.
 
Αυτό που τονίζει είναι ότι το πρότζεκτ αν και με καθυστερήσεις που οφείλονται κυρίως στην γραφειοκρατία, προχωράει κανονικά, στόχος είναι να μεγαλώνει περισσότερο το όνομα του ΟΦΗ και ότι το αγωνιστικό που τώρα πάει πολύ καλά δεν επηρεάζει τα διοικητικά.
Αναλυτικά.
 
-Στον ένα χρόνο διοίκησης της ομάδας έχουν πάει μέχρι τώρα όλα όπως τα είχατε σκεφτεί στο ξεκίνημα;
 
 
«Σίγουρα από την πρώτη στιγμή υπήρχε και υπάρχει ένα χρονοδιάγραμμα σε συγκεκριμένα εξωαγωνιστικά θέματα. Κάποια απ΄ αυτά έχουν ήδη γίνει πράξη, με βάση το χρονοδιάγραμμα αυτό. Κάποια άλλα, είτε λόγω γραφειοκρατίας, είτε άλλων καταστάσεων για τις οποίες δεν είμαστε άμεσα υπεύθυνοι έχουν καθυστερήσει. Αυτό όμως δεν μας επηρεάζει. Εμείς μένουμε πιστοί στο πλάνο μας»
 
-Αν ξεκινούσατε τώρα θα αλλάζατε κάτι από αυτά που έχετε κάνει ή θα κάνατε ακριβώς τα ίδια;
 
 
 
«Είμαι της φιλοσοφίας ότι από τα λάθη μαθαίνεις και γίνεσαι καλύτερος. Άρα αν είχα την δυνατότητα να γυρίσω τον χρόνο πίσω θα έπαιρνα ακριβώς τις ίδιες αποφάσεις, με σκοπό να βελτιωθούμε και να γίνουμε καλύτεροι. Λάθη πάντα θα γίνονται. Το σίγουρο είναι ότι δεν είναι εσκεμμένα, αφού κάθε απόφαση που λαμβάνουμε είναι πάντα με γνώμονα το καλό της ομάδας»
 
 
 
-Ποιο είναι το μήνυμα που θέλετε να στείλετε στον κόσμο για το αγωνιστικό κομμάτι αλλά και γενικότερα για το μέλλον;
 
«Δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω για το αγωνιστικό κομμάτι. Σίγουρα η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα είναι αυτή που θέλουμε σε όλους τους τομείς. Τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και στο διοικητικό με μοναδικό σκοπό να μεγαλώνουμε όσο το δυνατό περισσότερο το όνομα του ΟΦΗ. Τα θέματα της διοίκησης δεν εξαρτώνται από την πορεία της ομάδας. Εμείς ακολουθούμε πιστά το πρότζεκτ, όπως άλλωστε είπαμε από την πρώτη στιγμή ανεξάρτητα από την επίτευξη των αγωνιστικών στόχων. Η  καλή πορεία της ομάδας απλώς κάνει την δουλειά μας ακόμα πιο εύκολη»

Αθλητικά

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Εύκολα στα προημιτελικά του διπλού μεικτού Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

τσιτσιπασ σακκαρη

Στα προημιτελικά του διπλού μεικτού του τουρνουά τένις των Ολυμπιακών Αγώνων 2020 στο Τόκιο, συνεχίζουν οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη. Το κορυφαίο ελληνικό δίδυμο επικράτησε με επικράτησαν με 6-3 και 6-4 των Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ Γκάμπι Νταμπρόφσκι από τον Καναδά.

Στους «8» οι δύο Έλληνες πρωταθλητές θα αντιμετωπίσουν τους Τζον Πιρς και Άσλεϊ Μπάρτι από την Αυστραλία για μια θέση στα ημιτελικά και την ευκαιρία για ένα μετάλλιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Αποκλείστηκε ο Τσιτσιπάς-επηρεάστηκε απο τον τραυματισμό του

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Απίστευτες Κυρίδου και Μπούρμπου, στον τελικό με παγκόσμιο ρεκόρ