Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Εύκολη νίκη του ΠΑΟΚ, 4-0 τη Λαμία
paok_lamia.jpg
 clock 17:54 | 15/10/2017
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 4-0 τη Λαμία στην Τούμπα στον αγώνα που άνοιξε το κυριακάτικο πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λιγκ.
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επιβλήθηκε άνετα στην άδεια -λόγω τιμωρίας- Τούμπα  της Λαμίας, και έφτασε τους 15 βαθμούς. Ο Λέοβατς στο 10΄, ο Πρίγιοβιτς στο 24΄ και στο 88΄ και ο Πέλκας στο 50΄ πέτυχαν τα γκολ των νικητών, ενώ οι νεοφώτιστοι τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Αναστασόπουλου στο 71΄.
Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)
Κίτρινες: Πέλκας, Σάκχοφ, Μαουρίτσιο, Αναστασόπουλος
Κόκκινες: Αναστασόπουλος (2η κίτρινη)
ΠΑΟΚ: Ρέι, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς (68' Λημνιός), Μαουρίτσιο, Σάκχοφ (75' Μπίσεσβαρ), Ελ Καντουρί, Βιεϊρίνια, Πέλκας (61'  Μάκ)  και Πρίγιοβιτς.
Λαμία: Παπαδόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Κουκόλης (39΄Ντ' Ακόλ), Ασίγκμπα, Μπλάζιτς, Όμο, Ακόστα, Πίτι (55' Αναστασόπουλος), Βασιλαντωνόπουλος και Βάντερσον (62' Λινάρδος). 

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis