Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εργοτέλης: Έχασε στις καθυστερήσεις

Εργοτέλης: Έχασε στις καθυστερήσεις
 clock 22:16 | 06/04/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Δεληζήσης στο 94’ πέτυχε χρυσό γκολ για τον Απόλλωνα επί του Εργοτέλη και ανέβηκε στην 15η θέση με 36 βαθμούς, πάνω απο  Βέροια και Ξάνθη που έχουν από 35 βαθμούς. Ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη την τελευταία αγωνιστική. Ο Εργοτέλης έμεινε με δέκα παίκτες αφού ο Μεχία αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη. Ενώ ο Απόλλωνας ζήτησε πέναλτι στο 52’ σε φάση που η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Σαρρή. Από πλευράς Εργοτέλη στο 66’ ο Διαμαντάκος σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Γκόμες με τη φάση να συνεχίζεται με το πλασέ του Μπαντιμπαγκά αλλά να διώχνουν οι αμυντικοί του Απόλλωνα. Ωστόσο στον Εργοτέλη έχουν αρκετά παράπονα από τη διαιτησία και ιδιαίτερως για τη φάση στην οποία ο Φαρινόλα έριξε δυο φορές κάτω τον Στοίκοβιτς και δεν αποβλήθηκε ενώ κάνουν λόγο και για άσχημη συμπεριφορά από παίκτες του Απόλλωνα.

Απόλλων (Σάντσεζ) : Γκόμες, Αργυρόπουλος, Δεληζήσης, Παπαζαχαρίας, Χατζηζήσης, Τσοκάνης (62’ Άμπροουζ), Κόρμπος, Μίνγκας (46’ Ντάλμπεργκ), Λουσέρο, Φαρινόλα, Πετρόπουλος. 

Στον πάγκο: Σταματόπουλος, Σόντερμπεργκ, Τσιλιγκίρης, Γκουέλα, Σόουζα. 

Εργοτέλης (Ουζουνίδης): Στοίκοβιτς, Πίτσος (17’ Σαρρής), Μεχία, Ρέντζας, Αντελέγιε, Κούμπικ (62’ Μπουχαλάκης), Κοζορώνης, Μπαντιμπαγκά (69’ Γιοβάνοβιτς), Ρομάνο, Χαντί, Διαμαντάκος. 
Στον πάγκο: Αθανασίου, Σαρρής, Αναστασάκος, Μονακέλο, Κοιλιάρας. 

Κίτρινες: 49’ Χατζηζήσης-53’ Κοζορώνης, 58’,66’ Μεχία. 
Γήπεδο: «Γεώργιος Καμάρας» 

 

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis