Κυριακή 15 ΔΕΚ 2019 16:27
 • Ηρακλειο
  19°C
 • Χανια
  18°C
 • Ρεθυμνο
  18°C
 • Λασιθι
  18°C
Ekriti.gr Logo

Έπεσαν οι υπογραφές για τα τρία γήπεδα 5x5 στα Σφακιά

Έπεσαν οι υπογραφές για τα τρία γήπεδα 5x5 στα Σφακιά

arnaoyutakis_zervos.jpg

Τρία γήπεδα ποδοσφαίρου 5x5 θα αποκτήσουν τα Σφακιά. Υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση για την κατασκευή των γηπέδων σε Ασκύφου, Χώρα Σφακίων και Ανώπολη.
Τρία έργα προϋπολογισμού 375.000 ευρώ. Το φθινόπωρο θα ξεκινήσει η δημοπράτηση των έργων, τα οποία αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί το νέο έτος.
Ο Περιφερειάρχης Κρήτης υπέγραψε χθές το πρωί στην Αντιπεριφέρεια Χανίων την προγραμματική σύμβαση για την κατασκευή γηπέδων 5x5 στις περιοχές Ασκύφου, Χώρας Σφακίων και Ανώπολης παρουσία συμβούλων και του δημάρχου Σφακίων, Ιωάννη Ζερβού.
Ο κ. Αρναουτάκης τόνισε: «Μία σημαντική προγραμματική σύμβαση με το δήμο Σφακίων, για έργα αθλητισμού. Τρία γήπεδα 5x5 στα Σφακιά, στην Ανώπολη και στα Ασκύφου. Τρία έργα προϋπολογισμού 375.000 ευρώ, που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του αθλητισμού. Μέσα στον Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο, θα ξεκινήσει η δημοπράτηση των έργων ούτως ώστε τον επόμενο χρόνο, να είναι έτοιμα και τα τρία αυτά σημαντικά γήπεδα.»
Ο δήμαρχος Σφακίων κ. Ζερβός ανέφερε: «Τρεις σημαντικές αθλητικές υποδομές, δρομολογούνται για την υλοποίηση τους στο δήμο Σφακίων, αφορούν τρία γήπεδα 5x5, με πλήρη ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό, στις τοπικές κοινότητες Ασκύφου, χώρα Σφακίων και Ανώπολης. Έτσι δίνεται η ευκαιρία τόσο στους ντόπιους όσο και στους επισκέπτες να ασχοληθούν με μία δημιουργική δραστηριότητα. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνουν σημαντικά έργα σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης.»
 

Διαβάστε επίσης. . .

Μετά από δύο σερί ήττες, η ΓΕ Ηρακλείου πανηγύρισαν μία σπουδαία νίκη στην Πετρούπολη, με 3-1 σετ, για την 9η αγωνιστική...
Μία ακόμα νίκη πανηγύρισε ο ΟΦΗ στο γήπεδο Θόδωρος Βαρδινογιάννης, αυτή τη φορά κόντρα στον Άρη με 3-1 για την 14η...
Πέφτει σήμερα η αυλαία της 14ης αγωνιστικής της Super League 1 και το πρόγραμμα περιέχει τέσσερα ενδιαφέροντα...