Αθλητικά

Δημοτικό συμβούλιο:«Η απόσυρση του φακέλου θα είναι προσβολή για το Ηράκλειο»

lotzia.jpg

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου αποφασίστηκε, ομόφωνα, να σταλεί ψήφισμα προς την ηγεσία της  ΕΠΟ και το οποίο πρόκειται να γνωστοποιηθεί και στον Πρωθυπουργό για την διεκδίκηση του τελικού του Conference Cup 2022 ή 2023 ώστε να μην αποσυρθεί ο φάκελος όπως διέρρευσε ότι επιχειρεί να πράξει η διοίκηση της Ομοσπονδίας.

Ομόφωνα όλες οι παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου αποφάσισαν να αντιδράσουν σε όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα περί απόσυρσης, από την ΕΠΟ, του φακέλου διεκδίκησης του τελικού του Conference Cup 2022 ή 2023 και αναμένονται έντονες αντιδράσεις από την πλευρά του Δήμου Ηρακλείου. Όλες οι παρατάξεις πήραν θέση και τόνισαν πως αυτή η πράξη αποτελεί μια προσβολή για την πόλη του Ηρακλείου ενώ έπονται και οι επόμενες κινήσεις από την πλευρά όλων των δημοτικών παρατάξεων.

Αθλητικά

Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου: Η απονομή του χρυσού μεταλλίου στον Μίλτο Τεντόγλου (vid)

ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ ΑΠΟΝΟΜΗ

Το έβδομο χρυσό μετάλλιο της χώρας μας στην ιστορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κλειστού στίβουείναι από σήμερα (6/3) στα χέρια του Μίλτου Τεντόγλου.

Η απονομή των μεταλλίων στο αγώνισμα του μήκους έγινε το πρωϊ του Σαββάτου (6/3) πριν την έναρξη του πρωινού προγράμματος της σημερινής ημέρας. Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι παρέλαβε το δεύτερο χρυσό του στη διοργάνωση, αφού κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο, που κατέκτησε πριν δύο χρόνια στη Γλασκόβη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 

Ευρωπαικό στίβου: Η Βασιλείου τερμάτισε 5η και αποκλείστηκε στα ημιτελικά των 400μ (vid)

Δήλωση σοκ Μαυρωτά: «Υπομονή στον αθλητισμό ως τις 15 Μαρτίου»!(vid)