Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βόλει: Με τη Γερμανική Γκίσεν κληρώθηκε ο ΟΦΗ στο Challenge Cup

Οφη βολει
 clock 14:53 | 15/07/2026
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Η γερμανική ομάδα Helios GRIZZLYS Giesen θα είναι ο πρώτος αντίπαλος της ομάδας βόλει του ΟΦΗ στην φάση των “16” του Challenge Cup, όπως προέκυψε από τη σχετική κλήρωση. Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην Γερμανία 10 – 12 Νοεμβρίου και ο επαναληπτικός που θα κριθεί και η πρόκριση, στο Ηράκλειο και το ΒΑΚ, 17 με 19 Νοεμβρίου.

Εάν ο ΟΦΗ καταφέρει και προκριθεί στους “8” του Challenge Cup τότε θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά του Challenge Cup την Σουβάουκι από την Πολωνία.

Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό αντίπαλο που στο ρόστερ του διαθέτει ήδη οκτώ ξένους!

Ο λόγος για τους Αμερικάνους, Χόμπους, Χατς, Κέσσελ, τον Αργεντίνο Ράμος, τον Ισπανό Βίκτορ Μέντεζ, τον Φινλανδό Ιβάνοφ, τον Ελβετό Μιγκ και τον Βόσνιο Μπαϊράμι.

Η μεγάλη αλλαγή στα νοκ άουτ

Από τη φετινή σεζόν η CEV εφαρμόζει νέο σύστημα σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στα νοκ άουτ δεν θα μετρά πλέον το συνολικό σκορ των δύο αναμετρήσεων, αλλά αποκλειστικά οι νίκες.

Για να προκριθεί μια ομάδα θα πρέπει να πετύχει δύο νίκες στα παιχνίδια εντός και εκτός έδρας. Εάν οι δύο αντίπαλοι έχουν από μία νίκη, ανεξαρτήτως του σκορ των αγώνων, η πρόκριση θα κρίνεται σε χρυσό σετ των 15 πόντων, το οποίο θα διεξάγεται αμέσως μετά τον επαναληπτικό αγώνα.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis