Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βόλει: Γέμισε παιδιά το κλειστό του Λίντο!!!

μινι-βολει
 clock 17:37 | 28/05/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Περισσότερα από 200 παιδιά όλων των τάξεων του Δημοτικού (Ν.Ηρακλείου)  βρέθηκαν στο Κλ. Λίντο και πήραν μέρος στην πιο σημαντική διοργάνωση της Ένωσης βόλει Κρήτης, το mini volley!!!

Τα παιδιά συμμετείχαν σε αγώνες με ειδικούς κανονισμούς με μόνο στόχο την χαρά και  την  εμπειρία της συμμετοχής τους σε αγώνες στα πλαίσια του υγιούς ανταγωνισμού και της ευγενούς άμιλλας αφού δεν κρατήθηκαν αποτελέσματα αλλά ούτε ανακηρύχθηκαν πρωταθλητές ανά κατηγορία.

Ο Πρόεδρος της Έ.Σ.ΠΕ.Κ  Ανδρέας Γιαννόπουλος, η Πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης  Καλουδιώτη Μαρία και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής  Νικητάκης Νικήτας, μίλησαν στους μικρούς αθλητές αλλά και στους γονείς για την σημασία αυτής της “γιορτής”,  τα οφέλη της αλλά και την διαφορετικότητα του αθλήματος του βόλεϊ.

Η Ε.Σ.ΠΕ.Κ ευχαριστεί θερμά τον Π.Ο.Π.Κ κο Νικητάκη Νικήτα και τον κο Μανωλάκη Μανώλη για την πολύτιμη βοήθεια τους καθ’ όλη την προετοιμασία και την διάρκεια του τουρνουά, τα σωματεία ΑΘΛΕΣΗ, ΑΡΗΣ ΓΟΥΡΝΩΝ, ΓΕΗ, ΓΡΥΠΑΣ, ΜΕΣΣΑΡΑ, ΟΦΗ, καθώς και τους προπονητές αυτών για την στήριξη της διοργάνωσης και την συμβολή τους στην επιτυχία της.

Επίσης ευχαριστεί όλους τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν αλλά και τους γονείς αυτών που παρέμειναν κοντά τους γεμίζοντας το Κλ.Λίντο και χειροκρότησαν την προσπάθεια τους.

Στο τέλος του τουρνουά απονεμήθηκαν Αναμνηστικά Διπλώματα σε όλα τα παιδιά.

Το επόμενο ραντεβού για τα σωματεία Ανατολικής Κρήτης, προγραμματίστηκε στις 15 Ιουνίου, και θα φιλοξενηθεί απ’ τον Δήμο Χερσονήσου και το σωματείο ΧΑΟΧ ΧΕΡΡΟΝΑΣΙΟΣ, στο Φιλωνίδειο Κλ. Γυμναστήριο Χερσονήσου.

Παράλληλα θα διεξαχθούν τουρνουά και στην Δυτική Κρήτη, οι ημερομηνίες των οποίων θα ανακοινωθούν σύντομα.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis