Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Χωρίς κόσμο στο ΟΑΚΑ με ΑΕΚ ο Ηρακλής
kosmos1.jpg
 clock 18:24 | 20/09/2016
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Ηρακλής δεν ζήτησε στη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας εισιτήρια για το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Δευτέρα (26/09, 19:30) στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Super League.
Η ενημέρωση του Ηρακλή 

Μέτρα τάξης για αγώνα με ΑΕΚ 

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, η οποία αφορούσε τα μέτρα τάξης ενόψει του αγώνα ΑΕΚ - ΗΡΑΚΛΗΣ, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague Ελλάδα (Δευτέρα 26/09, 19:30). 

Το "παρών" έδωσαν οι εκπρόσωποι της Αστυνομίας, της Ασφάλειας, της Τροχαίας, της ΔΕΑΒ, της Superleague, της γηπεδούχου ΑΕΚ, ενώ την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ εκπροσώπησε ο Υπεύθυνος Ασφαλείας, Μάκης Σαρλής. 

Σημειώνεται ότι η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, μέσω του κυρίου Σαρλή, δεν ζήτησε εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της. Έτσι, η σημαντική αναμέτρηση της Δευτέρας θα γίνει μόνο με την παρουσία των φιλάθλων της Ένωσης.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis