Δέκα χρόνια μετά το Calciopoli, η Γιουβέντους φέρεται να είναι μπλεγμένη σε ακόμη ένα σκάνδαλο.
Σύμφωνα με εισαγγελική έρευνα, ο πρόεδρος του συλλόγου, Αντρέα Ανιέλι, είχε επαφές με τη Μαφία και συγκεκριμένα, με το αφεντικό της Ντραγκέτα της Καλαβρίας, Ρόκο Ντομινέλο.
Ο ίδιος εισαγγελέας, μάλιστα, ονόματι Τζουζέπε Πεκοράρο, σημείωσε πως ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους, Μπέπε Μαρότα, «διατηρούσε περιστασιακές σχέσεις με κύκλους των Ultras, που είχαν σχέσεις με τα αφεντικά της Ντραγκέτα».
Ο κ. Πεκοράρο είπε πως έχει στην κατοχή του πάνω από 5.000 σελίδες αποδεικτικών στοιχείων από τον εισαγγελέα του Τορίνο, Αρμάντο Σπάταρο, κατόπιν έρευνας για τη φερόμενη εμπλοκή της Ντραγκέτα.
Η Γιουβέντους αρνήθηκε οποιαδήποτε σύνδεση, με τον Ανιέλι να διαψεύδει κατηγορηματικά πως είχε συνάντηση με τα αφεντικά της Μαφίας για τα εισιτήρια ή για κάποιον άλλο λόγο.