Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σύνεδρος με την παλαιστινιακή μαντήλα και η "Ομάδα Αλήθειας" του κόμματός του
Συνεδρος ΣΥΡΙΖΑ
 clock 19:33 | 14/06/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Για «δική μας Ομάδα Αλήθειας» -ήτοι, μια Ομάδα Αλήθειας του ΣΥΡΙΖΑ- μίλησε σύνεδρος του κόμματος, από το βήμα του 5ου Συνεδρίου της παράταξης. Το έκανε, μάλιστα, προσπαθώντας να... ξεπεράσει την αριστερή του κατάθλιψη, όπως χαρακτηριστικά επισήμανε στην έναρξη της τοποθέτησής του.

Με περασμένη την παλαιστινιακή μαντήλα στους ώμους του, ο σύνεδρος αναφέρθηκε στο Κόκκινο και την Αυγή, τα κομματικά μέσα ενημέρωσης του ΣΥΡΙΖΑ, και υποστήριξε ότι θα πρέπει να αποτελέσουν το καταστατικό όπλο του κόμματος. «Αν δεν κάνουμε τη δική μας Ομάδα Αλήθειας, θα πρέπει τουλάχιστον να κάνουμε την... Ομάδα ψέματος του άλλου» τόνισε, εξηγώντας το σκεπτικό του.

Το Κόκκινο, συνέχισε, αν θέλει να σταθεί στα πόδια του και να λειτουργήσει καταστατικά σαν στήριγμα του ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει ν' αλλάξει νοοτροπία. Τόνισε ότι το εγχείρημα θα πρέπει να το καταλάβει κάποιος που ξέρει «από μέσα μαζικής ενημέρωσης ή αποχαύνωσης».

 

Διαβάστε επίσης:

Κυρ. Μητσοτάκης για την απόφαση του ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: ''Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες''

ΣΥΡΙΖΑ - Σβίγκου: Ο κόσμος της Αριστεράς και του προοδευτικού χώρου δεν θα συγχωρέσει νέες αποχωρήσεις

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis