Πολιτικό Παρασκήνιο

Περιοδεία με τον γιο στο πλευρό του

Γιος Μητσοτάκη

Έχοντας στο πλευρό του τον γιο του Κωνσταντίνο πραγματοποίησε την επίσκεψή του στη Λάρισα το μεσημέρι του Σαββάτου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο 21χρονος Κωνσταντίνος παρακολουθούσε διακριτικά τον μπαμπά του κατά τη διάρκεια των επαφών του στην πόλη, ενώ έκαναν μαζί και τη βόλτα τους στο κέντρο της Λάρισας.

Χαμηλών τόνων ο 21χρονος Κωνσταντίνος, ο δεύτερος γιος του πρωθυπουργού, ο οποίος βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα για τις γιορτές των Χριστουγέννων, καθώς σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο της Βοστόνης. Ο πρωθυπουργός έχει άλλα δύο παιδιά, την 22χρονη Σοφία και την 16χρονη Δάφνη, ενώ η ομοιότητά του με τον Κωνσταντίνο είναι πασιφανής…

 

Πολιτική

Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη με την υπουργό Άμυνας της Γαλλίας

Κυριάκος Μητσοτάκης

 

Συνάντηση με την υπουργό Άμυνας της Γαλλίας θα έχει το μεσημέρι της Δευτέρας, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το πρωί, στις 11:00, ο κ. Μητσοτάκης θα απευθύνει χαιρετισμό σε ημερίδα με θέμα «Ο Νεανικός Διαβήτης», στις 11:00, στην αίθουσα της Γερουσίας στη Βουλή. Στις 13:00, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με την υπουργό Άμυνας της Γαλλίας, Φλόρενς Πάρλι (Florence Parly).

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα υποδεχθεί στο Μέγαρο Μαξίμου τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν. Κατά τη συνάντηση αναμένεται να συμφωνηθεί και να υπογραφεί ποδοσφαιρικό μνημόνιο.