Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κωνσταντινόπουλος: Νέα "πυρά" κατά Ανδρουλάκη – "Δεν θα σιωπήσω υπό τον φόβο της διαγραφής"

κωνσταντινόπουλος ανδρουλάκης
 clock 13:17 | 24/04/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Συνεχίζονται οι κλυδωνισμοί στο ΠΑΣΟΚ, καθώς δριμεία κριτική στον Νίκο Ανδρουλάκη άσκησε για μια ακόμη φορά ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1, δηλώνοντας ότι δεν σκοπεύει να σιωπήσει «υπό τον φόβο της διαγραφής».

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής υπογράμμισε πως η στρατηγική που ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ δεν οδηγεί σε πορεία προς την πρωτιά στις εκλογές. Παράλληλα, εξέφρασε την ανησυχία του για τη συνεχή πτώση του κόμματος στις δημοσκοπήσεις, λέγοντας ότι το ΠΑΣΟΚ έχει μπροστά του δύο δρόμους: είτε να διεκδικήσει εκ νέου ρόλο μεγάλου κόμματος με προοπτική διακυβέρνησης, είτε να περιοριστεί σε μικρό κόμμα χωρίς πολιτικό μέλλον.

Ο Κωνσταντινόπουλος κατήγγειλε πως η έννοια της «υπονόμευσης» συχνά χρησιμοποιείται από την ηγεσία για να δικαιολογήσει εκλογικές αποτυχίες, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα των διαγραφών, αφήνοντας αιχμές για την τωρινή ηγεσία. Υπενθύμισε ότι το ΠΑΣΟΚ, όταν ήταν μεγάλο, χωρούσε διαφορετικές απόψεις και εξέφραζε ευρύ φάσμα πολιτών, χωρίς αποκλεισμούς.

Τέλος, τόνισε ότι θα ήταν υποκριτικό να θεωρούνται ως «γνήσιοι ΠΑΣΟΚοι» εκείνοι που μέχρι πρόσφατα κατηγορούσαν το κόμμα, ενώ παραγκωνίζονται τα στελέχη που αγωνίστηκαν για την επιβίωσή του σε δύσκολες περιόδους, με μονοψήφια ποσοστά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Υποψήφιος αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος ο Χατζηδάκης

Ανδρέας Παπανδρέου: Η θρυλική Mercedes του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ ψάχνει αγοραστή (φωτο)

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis