Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
Γεωργιάδης: Η Μαρέβα Μητσοτάκη εμπιστεύτηκε το ΕΣΥ και χειρουργήθηκε στο ΚΑΤ
Άδωνις Γεωργιάδης
 clock 11:08 | 09/02/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

Στη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη αναφέρθηκε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ, το πρωί της Δευτέρας (9.2.26).

Όπως τόνισε, η σύζυγος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη είναι καλά και αναρρώνει.

«Καταρχάς να ευχηθώ περαστικά στην κυρία Μητσοτάκη και στον Πρόεδρο που είναι στο πλάι της από την πρώτη στιγμή. Χειρουργήθηκε, όλα πήγαν καλά, εμπιστεύτηκε το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Ήρθαν από την Ιταλία κατευθείαν εδώ και χειρουργήθηκε στο ΚΑΤ, ένα νοσοκομείο με τεράστια πρόοδο και συγκλονιστικές επιτυχίες», είπε ο υπουργός Υγείας.

«Το ΚΑΤ έχει κάνει πολύ μεγάλη πρόοδο, τα ΤΕΠ και ο γύρω χώρος έχει γίνει καινούριος, αγνώριστος πρόσθεσε και προέβη στην αποκάλυψη πως είναι στα σκαριά μία πολύ μεγάλη δωρεά για το ΚΑΤ. «Έχω πολλά σχέδια», υπογράμμισε ο υπουργός.

Υπενθυμίζεται ότι η Μαρέβα Μητσοτάκη είχε ατύχημα στο Μιλάνο, όπου βρέθηκε με τον πρωθυπουργό για την τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο στάδιο Σαν Σίρο. Τραυματίστηκε το Σάββατο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί άμεσα στην Αθήνα, στο ΓΝΑ ΚΑΤ, όπου και υποβλήθηκε χθες, Κυριακή σε χειρουργική επέμβαση στα δύο χέρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θλίψη για την 35χρονη νηπιαγωγό που πέθανε 20 ημέρες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της

Καρπενήσι: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό 300 μέτρων - Γυμνή και ακέφαλη η σορός του οδηγού

Κρήτη - ΟΠΕΚΕΠΕ: Χιλιάδες "αόρατα" ζώα και χρήματα σε περισσότερους από όσους δήλωσαν!

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis