Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
Βελόπουλος για Καρυστιανού: Δεν γίνεται να ψάχνει δικαιοσύνη για τα παιδιά και να σκέφτεται το κόμμα της
βελοπουλος
 clock 14:52 | 02/04/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

Κριτική στη Μαρία Καρυστιανού για την απόφασή της να ανακοινώσει ότι προχωρά σε ίδρυση κόμματος την ημέρα που ξεκίνησε και επίσημα η δίκη για τα Τέμπη, άσκησε το βράδυ της Τετάρτης ο Κυριάκος Βελόπουλος.

«Η μάνα η χαροκαμένη που ψάχνει δικαιοσύνη, που ξεκινά μια δίκη, φαντάζομαι ότι το μυαλό της θα ήταν εκεί. Μήπως είναι πρωταπριλιάτικο; Είναι ανάξιο σχολιασμού. Δεν μπορώ να ψάχνω δικαιοσύνη για τα παιδιά και να σκέφτομαι κόμματα» είπε στο Kontra Channel.

«Δεν την είχα σχολιάσει ποτέ παρά το γεγονός ότι κάποια στιγμή είπε πολιτικά πράγματα για μένα που δεν ισχύουν, αλλά δεν γίνεται. Ξεκινάει η δίκη για τα Τέμπη και το μυαλό στο κόμμα; Αποκλείεται είναι πρωταπριλιάτικο, δεν γίνεται, αλλιώς κάτι δεν πάει καλά» συνέχισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Αναρωτώμενος, στη συνέχεια «ξέρετε που απευθύνεται; Εγώ δεν ξέρω», είπε ακόμα για τη Μαρία Καρυστιανού «από τη μια κατά των αμβλώσεων και από την άλλη υπέρ του γάμου ομοφύλων, κάτι δεν πάει καλά»

«Ας κάνει κόμμα να δούμε τις αρχές και το πρόγραμμα αν υπάρχει και βλέπουμε» κατέληξε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δύσκολη νύχτα λόγω κακοκαιρίας: Νεκρός ένας άνδρας στη Νέα Μάκρη (βίντεο)

Κρήτη: Η θάλασσα παρέσυρε ό,τι βρήκε - Εικόνες καταστροφής

ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέοι τριγμοί στην κυβέρνηση και σενάρια ανασχηματισμού

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis