Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπουργικό συμβούλιο: Καθόρισαν τους επόμενους στόχους της κυβέρνησης

υπουργικο συμβουλιο.jpg
 clock 18:37 | 26/07/2019
writer icon newsroom ekriti.gr

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής το πρώτο υπουργικό Συμβούλιο που συνεδρίασε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και δεν μεταδόθηκε από τη δημόσια τηλεόραση.

Το υπουργικό ξεκίνησε με εισήγηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τους κεντρικούς στόχους της κυβέρνησης για το αμέσως διάστημα.

Στην συνέχεια ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος παρουσίασε το διυπουργικό νομοσχέδιο για την αποκατάσταση της ομαλής διακυβέρνησης των Δήμων και των Περιφερειών. Και αυτό λόγω της ακυβερνησίας που απειλεί να προκαλέσει στην αυτοδιοίκηση η απλή αναλογική.

Αμέσως μετά ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταικούρας ενημέρωσε το υπουργικό συμβούλιο για τις λεπτομέρειες του πρώτου Φορολογικού Νομοσχεδίου που θα κατατεθεί απόψε και μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει τη μείωση ΕΝΦΙΑ και τη βελτίωση της ρύθμισης των 120 δόσεων.

Επίσης το υπουργικό συμβούλιο ενημέρωσε και ο αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης για τις εξελίξεις στο θέμα του Brexit.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis