Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης από ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ: Εκλογές το αργότερο αρχές Νοεμβρίου - Ο Κασσελάκης μπορεί να είναι υποψήφιος

πολάκης
 clock 17:08 | 10/09/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, για πρώτη φορά χωρίς τον Στέφανο Κασσελάκη ο οποίος πλέον δεν είναι πρόεδρος του κόμματος. 

Ο Παύλος Πολάκης προσερχόμενος δήλωσε μεταξύ άλλων ότι πρέπει να επουλωθούν οι πληγές στον ΣΥΡΙΖΑ. Ερωτηθείς για το αν πρέπει να είναι εκ νέου υποψήφιος ο Στέφανος Κασσελάκης είπε: «Φυσικά και μπορεί να είναι υποψήφιος. Εδώ κυκλοφορούν και σενάρια ότι περιμένει να δει δημοσκοπήσεις για να φτιάξει άλλο κόμμα».

Κάλεσε όλους να δεσμευτούν για ενότητα, ενώ όσον αφορά στο πότε πρέπει να γίνουν οι εκλογές για νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Νομίζω ότι πρέπει να είναι το πρώτο σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου. Δεν μπορεί να πάει παραπέρα».

Η Πολιτική Γραμματεία θα επιχειρήσει να δείξει έναν οδικό χάρτη για τα επόμενα βήματα στον ΣΥΡΙΖΑ με επίκεντρο, το χρονοδιάγραμμα μέχρι την προεδρική εκλογή. Αναμένεται να παραπέμψει στην Κεντρική Επιτροπή, που θα συγκληθεί σε δύο εβδομάδες ώστε να οργανώσει το συνέδριο που θα επικυρώσει τη διαδικασία για εκλογή νέου προέδρου.

Δεύτερο θέμα που απασχολεί τη συνεδρίαση, είναι η παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ που όπως είναι γνωστό θα εκπροσωπηθεί από τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Νίκο Παππά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κρήτη: Οι περισσότερες αυτοκτονίες συνδέονται με ψυχική νόσο που δεν αντιμετωπίστηκε

Ηράκλειο: Σε κατάσταση "ασφυξίας" ιδιοκτήτες αυθαιρέτων που απειλούνται με πρόστιμα έως και 1 εκατ. ευρώ

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis