Πολιτική

Η "Δημιουργία ξανά" στηρίζει τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το μεταναστευτικό

πειραιάς μετανάστες

  17/01/2019

Η Δημιουργία Ξανά! στηρίζει 
τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το Μεταναστευτικό

 

Την Κυριακή 19/1 το μεσημέρι στις 13:00, στο Σύνταγμα, δεν θα υπάρχουν κόμματα. Θα υπάρχουν Έλληνες, που βλέπουν την πατρίδα τους να υφίσταται εισβολή και όχι μόνο να μην αμύνεται, αλλά να την χρηματοδοτεί και να έχει θέσει τις ένοπλες δυνάμεις της στην υπηρεσία των εισβολέων!
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ, ως 100% φιλελεύθερο κόμμα, δεν είναι κατά της ελεύθερης μετακίνησης των ανθρώπων. Αρκεί να τηρούνται 3 προϋποθέσεις:
- να μπαίνουν στη χώρα από τις νόμιμες πύλες εισόδου,
- η χώρα στην οποία θέλουν να μεταναστεύσουν να τους δέχεται
- να χρηματοδοτούν οι ίδιοι τη διαβίωσή τους
Καμμία από αυτές δεν ισχύει στην εισβολή που υφιστάμεθα τα τελευταία χρόνια. Επιπλέον, στη συντριπτική τους πλειονότητα οι εισβολείς είναι μουσουλμάνοι. Το Ισλάμ, το έχουμε υπογραμμίσει κατ’ επανάληψη, δεν είναι μόνο θρησκεία. Είναι ένα νομικο-κοινωνικο-στρατιωτικό σύστημα, απολύτως ασύμβατο με τις ευρωπαϊκές αξίες, που με το πρόσχημα της θρησκείας και εκμεταλλευόμενο την ανεκτικότητα του δυτικού πολιτισμού προσπαθεί να τον αλώσει εκ των έσω, επιδίωξη που έχει σε μεγάλο βαθμό επιτευχθεί σε αρκετές περιοχές ευρωπαϊκών χωρών που έχουν μετατραπεί σε μουσουλμανικά γκέτο.
Η Ελλάδα είναι το σπίτι μας, Στο σπίτι μας εμείς αποφασίζουμε ποιους φιλοξενούμε και για πόσο. Ε, λοιπόν, δεν θέλουμε άλλους “επενδυτές”. Θέλουμε να ζήσουμε με την κουλτούρα μας, με τις παραδόσεις μας, με τα ήθη και τα έθιμά μας, με τα καλά και τα στραβά μας. Δεν θέλουμε η χώρα μας, 200 χρόνια μετά την Ελληνική Επανάσταση, να αρχίσει να μετατρέπεται σε μουσουλμανική αποικία.
Οι κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ταυτίζονται απολύτως στην εθνοπροδοτική πολιτική του “ανοίξαμε και σας περιμένουμε”. Καιρός να καταλάβουν πως έχουν όλους τους Έλληνες απέναντι. Και η υπομονή μας έχει εξαντληθεί.
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ στηρίζει αυτή τη διαμαρτυρία, χωρίς να εξετάζει ποιοι την διοργανώνουν ή αν οι συμμετέχοντες έχουν την Α ή τη Β άποψη σε άλλα θέματα. Την Κυριακή η διαμαρτυρία είναι μονοθεματική: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ.
Θα είμαστε εκεί να το βροντοφωνάξουμε με όση δύναμη διαθέτουμε.

Κόσμος

Ερντογάν: Η Τουρκία δε μπορεί να σηκώσει άλλο ένα κύμα μετανάστευσης

Ερντογάν

Δηλώσεις για την κατάσταση στη Συρία και το μεταναστευτικό έκανε το πρωί του Σαββάτου ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Αναφορικά με την αλλαγή στάσης της Τουρκίας σχετικά με τη συμφωνία της με την ΕΕ για το μεταναστευτικό, ο Τούρκος πρόεδρος είπε:

«Σχεδόν τέσσερα εκατομμύρια άνθρωποι έχουν μετακινηθεί στα σύνορά μας, χάρη στις αιματηρές επιθέσεις του καθεστώτος στη Συρία. Αυτή τη στιγμή, 1,5 εκατομμύριο πρόσφυγες βρίσκονται στα σύνορα. Εμείς δεν μπορούμε να σηκώσουμε άλλο ένα κύμα μετανάστευσης. Κάναμε ειδικές προσπάθειες για να τους κρατήσουμε μακριά από εκεί και ακόμα σχεδιάζουμε πράγματα. Υπάρχει μαζική συσσώρευση σε στρατόπεδα και θέλαμε να τους κρατήσουμε εκεί με την κατασκευή νέων καταφυγίων. Είπα στη Μέρκελ πως μας παρουσίασε σχέδια και μας είπε μεγάλα λόγια. Συμφωνήσαμε να μας υποστηρίξουν. Μας είπε πως θα μας ενίσχυε με 25 εκατομμύρια ευρώ. Τα χρήματα αυτά θα πήγαιναν στο αρχηγείο του ΟΗΕ και από εκεί στον Ερυθρό Σταυρό. Τελικά, τα χρήματα αυτά δεν ήρθαν ποτέ σε εμάς. Τους είπα πως αν δεν θέλετε, σας δίνουμε εμείς 100 εκατομμύρια ευρώ και σας στέλνουμε τους πρόσφυγες. Μας είπατε πως ξοδεύετε 1 δισεκατομμύριο ευρώ για τους πρόσφυγες. Που είναι αυτά τα χρήματα; Μονάχα εμείς, φιλοξενούμε 3,7 εκατομμύρια Σύριους στα εδάφη μας».

Για το θέμα της Συρίας, είπε: «Λυπούμαστε που υπάρχουν ακόμα κάποιοι, οι οποίοι δεν αναγνωρίζουν το νόημα του αγώνα που δίνουμε στη Συρία. Μας ρώτησαν τι κάνουμε εκεί. Δεν πήγαμε εκεί σαν καλεσμένοι του Άσαντ, αλλά μας προσκάλεσε ο συριακός λαός».