Πολιτική

Αγροτικά

Παρέμβαση Κεφαλογιάννη για την αδήλωτη εργασία στον αγροτικό τομέα

Κεφαλογιάννης

Σε κοινή παρέμβαση προχώρησαν ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο βουλευτής Ημαθίας και τομεάρχης Φορολογικής Πολιτικής της ΝΔ Απόστολος Βεσυρόπουλος, και ο βουλευτής Κοζάνης και τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της ΝΔ Γιώργος Κασαπίδης, για την αδήλωτη εργασία στον αγροτικό τομέα μετά τις εξαγγελίες του Έλληνα Πρωθυπουργού. Συγκεκριμένα, ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης απέστειλε σχετική επιστολή στον Επίτροπο αρμόδιο για Θέματα Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων, κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο και οι κ.κ. Βεσυρόπουλος και Κασαπίδης κατέθεσαν σχετική ερώτηση στην Βουλή των Ελλήνων.
 
Οι κ.κ Μανώλης Κεφαλογιάννης, Απόστολος Βεσυρόπουλος και Γιώργος Κασαπίδης έκαναν την ακόλουθη δήλωση:¨
"Η ανάγκη να υπάρχουν έσοδα για τα ασφαλιστικά ταμεία και κυρίως για τον ΟΓΑ, δεν προσφέρεται για να χρησιμοποιηθεί ως άλλοθι για την εφαρμογή των ιδεοληψιών του κ. Τσίπρα. και να γίνει η χώρα μας πόλος έλξης για όλους τους παράνομους μετανάστες.
Αυτές τις ιδεοληψίες τις πλήρωσε και τις πληρώνει ακριβά η χώρα.
Το εργόσημο δεν είναι το «διαβατήριο νομιμοποίησης» ή το προσκλητήριο για τους παράνομους μετανάστες". 

Πολιτική

«Φρένο» Μητσοτάκη: Προτεραιότητα το άνοιγμα των γυμνασίων και των λυκείων

Μητσοτακης Βουλη

Προτεραιότητα χαρακτήρισε το άνοιγμα των γυμνασίων και των λυκείων ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, βάζοντας «φρένο» από το βήμα της Βουλής στο άνοιγμα άλλων κλάδων της οικονομίας.

 

Περισσότερα σε λίγο...