Περίεργα - Παράξενα

Ρώσος επιστήμονας φωτογραφίζει την ψυχή τη στιγμή του θανάτου

το πνεύμα αφήνει το σώμα

Η χρονική στιγμή της αστρικής απενσάρκωσης, κατά την οποία το πνεύμα αφήνει το σώμα, έχει συλληφθεί από τον Ρώσο επιστήμονα Konstantin Korotkov, ο οποίος φωτογράφησε ένα πρόσωπο κατά τη στιγμή του θανάτου του με μια βιοηλεκτρογραφική κάμερα.

Η εικόνα που λήφθηκε με τη μέθοδο της απεικόνισης εκκενώσεως αερίου, μια προηγμένη τεχνική της φωτογράφησης Kirlian, και απεικονίζει σε μπλε χρώμα την δύναμη της ζωής του ατόμου που εγκαταλείπει το σώμα σταδιακά.

Η εικόνα  απεικονίζει σε μπλε χρώμα την δύναμη της ζωής του ατόμου που εγκαταλείπει το σώμα σταδιακά.
Η εικόνα απεικονίζει σε μπλε χρώμα την δύναμη της ζωής του ατόμου που εγκαταλείπει το σώμα σταδιακά.

Σύμφωνα με τον Korotkov, ο ομφαλός και το κεφάλι είναι τα μέρη που πρώτα χάνουν την δύναμη της ζωής (η οποία ενδεχομένως είναι η ψυχή) ενώ η βουβωνική χώρα και η καρδιά είναι οι τελευταίες περιοχές που το πνεύμα εγκαταλείπει προς τον χώρο του απείρου.

 

 

Σε άλλες περιπτώσεις, σύμφωνα με τον Korotkov: στις “ψυχές” των ανθρώπων που πεθαίνουν βίαια και απροσδόκητα, εκδηλώνεται συνήθως μια κατάσταση σύγχυσης στις “ρυθμίσεις” της δύναμης, οπότε επιστρέφει στο σώμα, κατά τις ημέρες που ακολουθούν το θάνατό του. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε πλεόνασμα αχρησιμοποίητης ενέργειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι περιπλανήσεις της ψυχής - πεταλούδας προς την αθανασία

Η τεχνική που αναπτύχθηκε από τον Korotkov, ο οποίος είναι διευθυντής του Ινστιτούτου Ερευνών Φυσικής Αγωγής, της Αγίας Πετρούπολης, έχει εγκριθεί ως ιατρική τεχνολογία από το Υπουργείο Υγείας της Ρωσίας και χρησιμοποιείται από περισσότερους από 300 γιατρούς του κόσμου για το άγχος και την παρακολούθηση της προόδου των ασθενών που υποβάλλονται σε θεραπεία για ασθένειες όπως ο καρκίνος.

Ο Korotkov λέει πως η τεχνική της απεικόνισης της ενέργειας θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να παρακολουθήσει όλα τα είδη των βιοφυσικών ανισορροπιών και να διαγνώσει σε πραγματικό χρόνο, αλλά και για να δείξει αν ένα άτομο έχει ή δεν έχει ψυχικές δυνάμεις, οπότε είναι μια απάτη.

Αυτή η τεχνική, η οποία λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο και ενισχύει τη διεγερμένη ακτινοβολία από το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, είναι μια πιο προηγμένη έκδοση της τεχνολογίας που αναπτύχθηκε για τη καταγραφή της αύρας από τον Semyon Kirlian.

Οι παρατηρήσεις του Korotkov επιβεβαιώνουν, όπως προτάθηκε από τον Kirili, ότι «το εξαναγκασμένο ηλεκτρο-φωτονικό φως γύρω από τις άκρες των δακτύλων του ανθρώπου περιέχει συνεκτική αλλά ολοκληρωμένη την κατάσταση ενός ατόμου, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά.”

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Θλίψη για τον γνωστό καλλιτέχνη - Σπαρακτικά τα μηνύματα των φίλων του

Γιάννης Ρομπογιαννακης

Θλίψη και οδύνη σκόρπισε η είδηση πως ένας νέος και αγαπητός κρητικός καλλιτέχνης έφυγε από τη ζωή. Ο λόγος για τον 42χρονο Γιάννη Ρομπογιαννάκη που έβαλε τέλος στη ζωή του σήμερα το μεσημέρι, ένα γεγονός που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Στο πένθος εχει βυθιστεί και ο Ζαρός, τόπος καταγωγής του 42χρονου, ο οποίος αφήνει πίσω του δύο μωρά παιδιά!

Μόλις έγινε γνωστό το τραγικό συμβάν, οι φίλοι του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ειδικότερα στη σελίδα του στο facebook, τον αποχαιρέτησαν με σπαρακτικά μηνύματα.

Δείτε χαρακτηριστικά:

Θλίψη για τον Γιάννη Ρομπογιαννάκη.
Θλίψη για τον Γιάννη Ρομπογιαννάκη.
Οι φίλοι αποχαιρετούν τον 42χρονο.
Οι φίλοι αποχαιρετούν τον 42χρονο.
Η σελίδα του έχει κατακλυστεί από μηνύματα...
Η σελίδα του έχει κατακλυστεί από μηνύματα...
Ο Γιάννης Ρομπογιαννάκης, ένας ιδιαίτερα αγαπητός καλλιτέχνης...
Ο Γιάννης Ρομπογιαννάκης, ένας ιδιαίτερα αγαπητός καλλιτέχνης...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Δύο απαγχονισμοί μέσα σε μισή ώρα!

Κρήτη - κορωνοϊός: 75 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

80 χρόνια από τη Μάχη της Κρήτης: Έκθεση και εκδηλώσεις στο Ηράκλειο