Παραπολιτικά

Παπα Δημήτρης Τσίπρας: Τον Αλέξη τον αγαπώ, κι ας μου έκοψε τη σύνταξη

παπα δημήτρης τσίπρας

Ο παπά-Δημήτρης, θείος του Αλέξη Τσίπρα, από το Αθαμάνιο της Άρτας, τον οποίο είδαμε πρόσφατα να σέρνει το χορό, μίλησε για τον ανιψιό του, τον Πρωθυπουργό, λέγοντας χαρακτηριστικά: «με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο».
«Τον αγαπώ και τον εκτιμώ πολύ. Είμαι πολύ υπερήφανος για αυτόν και του το είπα. Πάντα το έλεγα ότι θα γίνει σπουδαίος. Ο Αλέξης είναι καλό παιδί και χαμηλών τόνων. Κάθε χρόνο τα καλοκαίρια ερχόταν στο χωριό, από φοιτητής ακόμη. Μόνο πέρυσι νομίζω δεν ήρθε. Τα βήματα στον "καγκελάρη" τα ξέρει γιατί τα χορεύει από παιδί. Είμαστε υπερήφανοι για αυτόν και του δίνω την ευλογία μου», λέει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο secret ο παπά-Δημήτρης και συνέχισε:
«Είμαι υπερήφανος για τον Αλέξη. Με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο». Στο ίδιο μοτίβο και οι δηλώσεις της εξαδέλφης του Αλέξη Τσίπρα η οποία αποκάλυψε και την… αντίδραση του παπά-Δημήτρη όταν του μειώθηκε η σύνταξη: «Ο πατέρας μου του έχει ιδιαίτερη αδυναμία από τότε που ήταν ακόμα παιδί. Εδώ στο Αθαμάνιο είμαστε όλοι υπερήφανοι γι' αυτόν. Κάνει ό, τι μπορεί. Δεν είναι από τζάκια. Ξέρει τι πάει να πει φτώχεια και απλότητα. Ο πατέρας μου τον αγαπάει και δεν σηκώνει κουβέντα για τον ανιψιό του. Ακόμη και τώρα, που είδε τη σύνταξη λίγο μειωμένη, το δικαιολόγησε αφού κάπως πρέπει να μπει η χώρα σε μια τάξη».

ESPA BANNER