Skip to main content
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Ρέγκλινγκ: Οι μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα πρέπει να συνεχιστούν
Ρέγκλινγκ
 clock 14:54 | 11/08/2017
writer icon newsroom ekriti.gr

Οι μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα πρέπει να συνεχιστούν, είναι το μήνυμα του επικεφαλής του ESM προς την χώρα μας, μέσω συνέντευξης στην γερμανική εδημερίδα FAZ.

Ο Κλάους Ρέγκλινγκ αναγνώρισε πως στην Ελλάδα έχουν γίνει σημαντικές μεταρρυθμίσεις στο συνταξιοδοτικό, στην δημόσια διοίκηση, στην αγορά εργασίας και το τραπεζικό σύστημα, ενώ επισήμανε πως είναι προσβολή προς τον ελληνικό λαό να ισχυρίζεται κάποιος πως από την αρχή της κρίσης δεν έχει γίνει τίποτα. 

Η οικονομική πρόοδος στην Ελλάδα είναι αξιοσημείωτη, είπε, προσθέτοντας πως το 2009 το έλλειμμα της χώρας ήταν μεγαλύτερο από 15% του ΑΕΠ, ενώ το 2016 η οικονομία είναι πλεόνασμα 0,7%, σχεδόν το ίδιο με της Γερμανίας. 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis