Κρητικά και άλλα

Ηράκλειο: Ο αστυνομικός - ποδηλάτης έδωσε μεγάλη χαρά σε έναν πολίτη

ποδηλάτες αστυνομικοί

Πολλοί θα πουν ότι έκανε απλώς τη δουλειά και έχουν δίκιο όμως στις μέρες που ζούμε, δυστυχώς τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ακόμη και η ανθρωπιά, πολλές φορές χάνεται μέσα στην καθημερινότητα.

Αστυνομικός – ποδηλάτης του τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας,  βρήκε την περασμένη Τετάρτη (21/8) κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του στο κέντρο του Ηρακλείου, ένα σακίδιο το οποίο μέσα είχε 1.550 ευρώ, προσωπικά έγγραφα, ένα τάμπλετ καθώς και ένα ipad. 

Αναζήτησε τον κάτοχό του και όταν τον εντόπισε του τα παρέδωσε. Εκείνος με τη σειρά του ευχαρίστησε πολύ τον αστυνομικό και του ευχήθηκε να είναι πάντα γερός και δυνατός. 

Ελλάδα

Δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών και λίγο παρακάτω σκοτώθηκε

ΕΚΑΒ

Τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό, τα στοιχεία του οποίου ερευνώνται από τις αστυνομικές αρχές, σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Κομοτηνής - Φαναρίου.

Σύμφωνα με τη γενική αστυνομική διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε άνδρας, ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε δέντρο. Ο οδηγός, τραυματισμένος, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου και κατέληξε.\

Νωρίτερα, το όχημα δεν είχε συμμορφωθεί σε σήμα στάσης των αστυνομικών και συνέχισε την πορεία του κινούμενο με μεγάλη ταχύτητα.