Κρήτη

Ταλαιπωρία και εκνευρισμός των επιβατών μετά την αναγκαστική προσγείωση στην Κάρπαθο

τροχοί αεροπλάνου

Μεγάλη είναι η ταλαιπωρία των επιβατών που επρόκειτο να ταξιδέψουν από το αεροδρόμιο της Ρόδου προς την Κρήτη, μετά την αναγκαστική προσγείωση του αεροσκάφους που εκτελούσε το δρομολόγιο Ηράκλειο - Ρόδος.

Το αεροπλάνο, μετά από πρόβλημα που παρουσιάστηκε κατά την διάρκεια της πτήσης, πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Καρπάθου.

Αυτό δημιούργησε σοβαρό πρόβλημα και στην εκτέλεση των υπολοίπων προγραμματισμένων δρομολογίων, με τους επιβάτες να περιμένουν επί ώρες - όπως καταγγέλουν- μια επίσημη ενημέρωση για το πότε θα εκτελεστούν οι πτήσεις.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Αγωνία για τον 17χρονο που διασωληνώθηκε

ΕΝΤΑΤΙΚΗ

Με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ηρακλείου ο 17χρονος που νωρίτερα τραυματίστηκε στο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στις Γωνιές Πεδιάδος.

Ο νεαρός, ο οποίος φέρει σοβαρά τραύματα, διασωληνώθηκε και οι γιατροί εκτιμούν πως τα επόμενα 24ωρ είναι κρίσιμα. Από την πρώτη στιγμή που έφτασε στο ΠΑΓΝΗ το ασθενοφόρο, οι γιατροί και οι νοσηλευτές καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες για να αντιμερωπίσουν το περιστατικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τροχαία ακόμη και με "άδειους" δρόμους στην Κρήτη - Αποκαλυπτικά στοιχεία

Κρήτη: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο - Τους βρήκαν μετά από πολλές ώρες

Ηράκλειο: Τροχαίο ατύχημα στο δρόμο Καρτερός - Επισκοπή (φωτο)