Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Κρήτη - ζωοκλοπές: Δώδεκα συλλήψεις σε δύο ημέρες - Κατασχέθηκαν πάνω από 400 αιγοπρόβατα

αρνιά
 clock 11:37 | 13/04/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται από τις αστυνομικές υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης για την πρόληψη και πάταξη του φαινομένου της ζωοκλοπής, το οποίο βρίσκεται σε έξαρση ενόψει Πάσχα.

Ειδικότερα, κατά το διήμερο 11 και 12 Απριλίου 2025 πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι στις Περιφερειακές Ενότητες Ρεθύμνου και Ηρακλείου στις οποίες συμμετείχαν αστυνομικοί υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ρεθύμνης και Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων συνελήφθησαν συνολικά 12 άτομα (11 ημεδαποί και 1 αλλοδαπός) για τις κατά περίπτωση παραβάσεις της Αστυνομικής Διάταξης περί ζωοκλοπής (έλλειψη ενωτίων, στέρηση έγγραφων μεταφοράς) και της νομοθεσίας περί πρόληψης των μέτρων για πρόληψη ασθενειών.

Συνολικά κατασχέθηκαν 416 αιγοπρόβατα.

Οι συλληφθέντες με τις σχηματισθείσες δικογραφίες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν σε όλη την Περιφέρεια Κρήτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Πέντε συλλήψεις στον ΒΟΑΚ για παράνομη μεταφορά προβάτων

Ηράκλειο: Του έκλεψαν 250 πρόβατα - Σε απόγνωση κτηνοτρόφος, λίγο πριν το Πάσχα

Ηράκλειο: Από σήμερα το εορταστικό ωράριο στην αγορά ενόψει Πάσχα

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis