Κρήτη

Κρήτη: Τι ζητούν οι έπιχειρηματίες του νησιού από την Περιφέρεια

untitled-design-2-1-770x375.jpg

O Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης κ. Μανώλης Κουμαντάκης συναντήθηκε στην Περιφέρεια Κρήτης, με τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη στον Τομέα της Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας κ. Παπαδεράκη Αντώνη.

Στη συνάντηση αυτή, ο Πρόεδρος της ΟΕΣΚ κ. Κουμαντάκης Μανώλης μεταξύ άλλων, συζήτησε τα θέματα που αφορούν:
Tην εγκατάσταση πολυκαταστημάτων, το μεταφορικό ισοδύναμο και επίσης ζήτησε την στήριξη του Αντιπεριφερειάρχη στην επικείμενη ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Νοεμβρίου 2019, με θέμα «Εμπόριο & Τουρισμός» σε συνεργασία με την ΕΣΕΕ (Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας), στην οποία θα παραστεί ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης και γενικότερα με διάφορες πρακτικές πως μπορούμε να εμπλουτίσουμε τη συνεργασία Εμπορίου & Τουρισμού.

Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Μεγάλη φωτιά έχει σημάνει συναγερμό στην Πυροσβεστική!

φωτια πυροσβεστικη πυρκαγια

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία εξαιτίας μεγάλης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, σε χορτολιβαδική έκταση στον Άστρικα Κολυμβαρίου του Δήμου Πλατανιά.

Ισχυρές δύναμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τα Χανιά, την Κίσσαμο και την Κάνδανο, έχουν ήδη φτάσει στο σημείο και επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ενώ στην περιοχή μεταβαίνουν πεζοπόρο τμήμα αλλά και πυροσβετικά οχήματα και από το Ηράκλειο.

Ρίψεις νερού κάνει και το πυρσβεστικό ελικόπτερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σταμάτα: Mεγάλη φωτιά απειλεί σπίτια - Μήνυμα από το 112

Εκτός ελέγχου η φωτιά στη Σταμάτα: Στις φλόγες σπίτι στη Ροδόπολη

Ηράκλειο: Έριξε βεγγαλικά και προκάλεσε την πυρκαγιά