Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Στο νοσοκομείο αγοράκι που τραυματίστηκε πέφτοντας από "γουρούνα"

Αγέλη σκύλων επιτέθηκαν σε έναν άνδρα
 clock 18:36 | 24/04/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο εορτασμός της Κυριακής του Πάσχα παραλίγο να έχει άσχημη κατάληξη για ένα την οικογένεια ενός ανήλικου αγοριού που τραυματίστηκε πέφτοντας από τετράτροχο όχημα τύπου "γουρούνα".

Το περιστατικό σημειώθηκε στην παραλία της Μιλάτου και αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να το μεταφέρει στον νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου. Εκεί οι γιατροί αφού του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες εκτίμησαν ότι έπρεπε να μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ το οποίο σήμερα εφημερεύει.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ζωή του 6χρονου αγοριού δεν κινδυνεύει όμως εξαιτίας της πτώσης έχει τραυματιστεί στο κεφάλι και τα πόδια.

Διαβάστε επίσης:

Κυριακή του Πάσχα στην Κρήτη: Πήραν "φωτιά" σούβλες και αντικρυστά - Γιόρτασαν και στους οικίσκους(φωτό)

Κρήτη: Απόπειρα αυτοκτονίας λίγες ώρες πριν την Ανάσταση

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis