Κρήτη

Κρήτη: Με τηλεδιάσκεψη οι υπογραφές για το σημαντικό έργο

τηλεδιάσκεψη περιφερειάρχης

Υπεγράφη μέσω τηλεδιάσκεψης μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας και του Περιφερειάρχη κ. Σταύρου Αρναουτάκη η ένταξη στις Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις (ΟΧΕ) της μελέτης του Δήμου Ιεράπετρας για το έργο κατασκευής υφάλου κυματοθραύστη κατά μήκος της παραλίας Ιεράπετρας.

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 2.195.000€ και περιλαμβάνει την κατασκευή υφάλου κυματοθραύστη μήκους 330 μέτρων και την ανάπλαση της παραλίας.

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης συζητήθηκαν και τα υπόλοιπα έργα του Δήμου Ιεράπετρας που άπτονται των αρμοδιοτήτων της περιφέρειας και φυσικά η τρέχουσα κατάσταση εγρήγορσης και εφαρμογής μέτρων για την προστασία από τον κορωνοϊό.

Ο κ. Καλαντζάκης δήλωσε:

«Υπογράψαμε την ένταξη του μεγαλύτερου λιμενικού έργου των τελευταίων δεκαετιών στο δήμο της Ιεράπετρας που αλλάζει ριζικά την εικόνα του παραλιακού μετώπου της πόλης.

Παρά τις δυσκολίες της εποχής και την απόλυτη προτεραιότητα που δίνουμε στη διαφύλαξη της υγείας των δημοτών συνεχίζουμε το έργο μας εξασφαλίζοντας για τον τόπο μας τις καλύτερες αναπτυξιακές προοπτικές.»

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Οι ιδιοκτήτες ταξί εφιστούν την προσοχή των επιβατών

ταξί ηρακλείου

 Ανακοίνωση εξέδωσε ο πρόεδρος ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Λευτέρης Πετράκης για τη λειτουργία των ταξί αυτήν την περίοδο. 

Σύμφωνα με αυτήν:

"Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό του Ηρακλείου ότι τα δύο ραδιοταξί της πόλης μας εξυπηρετούν σε 24ωρη βάση όλο το χρόνο, σε καλούς και δύσκολους καιρούς.

Ακόμα και τώρα εν μέσω πανδημίας είμαστε υποχρεωμένοι με οποιονδήποτε κίνδυνο αλλά με προφυλάξεις, να προσφέρουμε υπηρεσίες όπως μας προστάζει το καθήκον.Προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης (ακόμα  και κακόβουλων κινήσεων από κάποιους που θέλουν να πλήξουν το ταξί) σας ενημερώνουμε ότι τα τηλέφωνα των ραδιοταξί είναι τα κάτωθι:

ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ  ΚΝΩΣΣΟΣ 2810210102

ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΚΑΝΤΙΑ 2810361362 και για οποιαδήποτε άλλο θέμα και εξυπηρέτησης το τηλέφωνο του προέδρου  του συλλόγου είναι  6979158115.