Κρήτη

Ηράκλειο: Δυναμική πορεία από το ΠΑΜΕ

ΠΑΜΕ πορεια.jpg

Με μαζικότητα και επιτυχία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το συλλαλητήριο των σωματείων και φορέων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ ενάντια στην αντεργατική λαίλαπα των μέτρων που συμφώνησε και ετοιμάζεται η κυβέρνηση να φέρει στη βουλή προκειμένου να κλείσει τη δεύτερη αξιολόγηση.

Χαιρετισμούς απεύθυναν το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών, η ΠΑΣΕΒΕ, η ΟΓΕ, ιδιαίτερο χαιρετισμό προς τους εργάτες και την κινητοποίηση απεύθυνε ο κ. Κόκκινος από τον Αγροτικό Σύλλογο Αστερουσίων ανταποδίδωντας έτσι την αλληλεγγύη που δέχθηκαν πρόσφατα οι αγρότες στα μπλόκα όλης της Ελλάδας, ενισχύοντας τις βάσεις για μια πλατιά συμμαχία εργατών – αγροτών –αυτοαπασχολουμένων ενάντια στα μονοπώλια και τις κυβερνήσεις τους.

Την κεντρική ομιλία εκ μέρους της ΠΑΜΕ πραγματοποίησε ο Κωνσταντάκης Νίκος, Γραμματέας της ΕΙΥΗ. 

Κρήτη

Λασίθι

Λασίθι: Πρόλαβαν την πυρκαγιά στην Ανατολή Ιεράπετρας

Φωτιά - Πυροσβεστική

Η άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας πρόλαβε τα χειρότερα για τη φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής κοντά στην Ανατολή της Ιεράπετρας.

Η φωτιά, άγνωστο μέχρι στιγμής πως εκδηλώθηκε,έκαψε μικρή έκταση πριν την σβήσουν οι πυροσβέστες.Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti στο σημείο έσπευσε ισχυρή δύναμη και γρήγορα η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο πριν επεκταθεί ενώ βοήθησαν και οι άνεμοι που έπνεαν με μικρή ένταση.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη - καύσωνας: "Έβρασε" με πάνω από 42 βαθμούς και καυτό αέρα το νησί - Κίνδυνος πυρκαγιάς

Ηράκλειο: Μεγάλη ταλαιπωρία - Παραλαβή αποσκευών στο αεροδρόμιο όσο και το...ταξίδι