Κρήτη

Ιεράπετρα: Ακυρώνονται όλες οι εκδηλώσεις των Κύρβειων

Ιεράπετρα

Μετά την ανησυχητική εξάπλωση των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων COVID-19 σε όλη τη χώρα, ο Δήμος Ιεράπετρας αποφασίζει την ακύρωση όλων των εκδηλώσεων που συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα των Κυρβείων 2020.

Η απόφαση αφορά τις εκδηλώσεις από 11/8 μέχρι και 30/8, ημερομηνία λήξης των Κυρβείων.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης αφού ευχαρίστησε για μία ακόμη φορά την πρόεδρο κα. Μαρία Σακαδάκη και όλο το προσωπικό του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α, την επιτροπή Κυρβείων, τον Ερυθρό Σταυρό, την Αστυνομία, το Λιμεναρχείο, τους φορείς και τους συλλόγους του Δήμου καθώς και τον καθένα ξεχωριστά που εργάστηκε για τη διοργάνωση και τη διεξαγωγή των εκδηλώσεων των Κυρβείων 2020, τόνισε:

«Οφείλουμε με κάθε θυσία να διαφυλάξουμε την υγεία των δημοτών μας και να ενισχύσουμε εμπράκτως την αποτροπή της περαιτέρω εξάπλωσης του ιού.

Ο Δήμος Ιεράπετρας παρακολουθεί τις εξελίξεις και με γνώμονα τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και της πολιτικής προστασίας πράττει υπεύθυνα αφουγκραζόμενος την κοινή ανησυχία για την διαφύλαξη της υγείας κάθε δημότη.

Προτιμάμε πάντα την πρόληψη και την ενδελεχή προστασία και φροντίζουμε τους εαυτούς μας, τους δικούς μας ανθρώπους και όλους τους γύρω μας προσπαθώντας να μη βρεθούμε αντιμέτωποι με τη νόσο. Μένουμε ασφαλείς λοιπόν και δίνουμε ραντεβού για τα Κύρβεια 2021.»

Κρήτη

Ηράκλειο

Κρήτη: "Με χτυπήσανε μαμά" - Τα τελευταία λόγια του 11χρονου

ηλεκτρικό πατίνι

Η συζήτηση για την ανυπαρξία νομικού πλαισίου για τη λειτουργία και χρήση των ηλεκτρικών πατινιών άνοιξε πάλι, με αφορμή τον θάνατο του 11χρονου Λεωνίδα στη Χερσόνησο.

 Η μητέρα του παιδιού ζητά να τιμωρηθούν αυτοί που νοίκιασαν το πατίνι στον γιο της και το κράτος να φροντίσει ώστε να μην βρεθεί καμία άλλη μάνα στη θέση της.