Skip to main content
ΚΡΗΤΗ
Εκλογές 2023 - Ηράκλειο: Κοινή επιστολή των υποψηφίων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας
πλατεία εκλογές
 clock 23:36 | 16/06/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Κοινή επιστολή, την οποία προσυπογράφουν και οι έντεκα υποψήφιοι βουλευτές του νομού Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, απέστειλε η Διοικούσα Επιτροπή (Νο.Δ.Ε.) Π.Ε. Ηρακλείου σε όλα τα μέλη του κόμματος στο νομό.

Στην επιστολή, παράλληλα με τις ευχαριστίες που απευθύνουν στους  πολίτες για την εμπιστοσύνη τους  και την καθαρή νίκη της παράταξης στις εκλογές της 21ης Μαΐου, τονίζεται  ότι παρά το εντυπωσιακό αποτέλεσμα, δεν πρέπει να υπάρξει κανένας εφησυχασμός.

Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου είναι οι πλέον κρίσιμες, καθώς από αυτές θα προκύψει η επόμενη Κυβέρνηση της Χώρας. Για τον λόγο αυτό η συμμετοχή όλων μας είναι επιβεβλημένη. Δεν πρέπει να χαθεί καμία ψήφος.
Και καταλήγουν: "Στις 25 Ιουνίου ψηφίζουμε, στις 26 συνεχίζουμε! Με ισχυρή εντολή για κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Για να πάμε όλοι μαζί σταθερά, τολμηρά και μόνο μπροστά!".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διαγράφεται από τη ΝΔ ο βουλευτής Σπήλιος Κρικέτος για τις δηλώσεις του σχετικά με το πολύνεκρο ναυάγιο

Εκλογές 2023: Με Πιερρακάκη, Αγαπηδάκη και Καραγιάννη η επίσκεψη του κλιμακίου της ΝΔ στο Λασίθι

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis